20 % nuolaida visiems nagų šlifuokliams su kodu „DRILL20“

Registruotis

Paskyros valdymas

Apie pirkimą

  1. Siuntimas ir apmokėjimas
  2. Sąlygos
  3. Prekių grąžinimas iki 30 dienų
  4. Skundų politika
  5. Slapukų naudojimo politika
  6. Privatumo politika
  7. Siuntų sekimas
  8. Greitas keitimas ir pratęsta garantija
  9. Nuolaidų pasiūlymų sąlygos

Siuntimas ir apmokėjimas

Siuntos siunčiamos per Lietuvos paštą, Venipak arba Omniva. Kiekvieną užsakymą išsiunčiame apmokėjimo gavimo dieną arba kitą dieną. Užsakymai su apmokėjimu pristatymo metu arba apmokėti užsakymai (bankiniu pavedimu) išsiunčiami užsakymo dieną (užsakymus siunčiame iki 15.00 val.) arba kitą dieną. Standartinis pristatymo laikas yra 3–5 darbo dienos.

Stengiamės visas siuntas kiek įmanoma apsaugoti nuo pažeidimų transportavimo metu, tačiau kartais nutinka, kad siunta atkeliauja sugadinta.

Todėl rekomenduojame gavus siuntą patikrinti jos būklę (pakuočių skaičių, juostelės vientisumą, dėžės pažeidimus ir pan.) ir atsisakyti priimti ne visą ar sugadintą siuntą. Apie siuntos atsisakymą reikia pranešti el. paštu info@naninails.lt.

Klientas privalo nedelsdamas pranešti vežėjui apie nustatytą siuntos trūkumą (prekė ne visa arba sugadinta), kurį pastebėjo priimdamas prekę, ir reikalauti žalos atlyginimo. Norint greitai išspręsti žalos atlyginimo klausimą, būtina pardavėjui paštu arba elektroniniu paštu išsiųsti žalos ataskaitą.

Vežėjas turi teisę patikrinti faktinę siuntos sugadinimo ar dalinio praradimo būklę. Todėl klientas negali išmesti sugadintos siuntos ir privalo saugoti pakuotę, kurioje jam buvo pristatyta sugadinta siunta.

Užsisakius prekių už daugiau nei 50 EUR pristatymas yra NEMOKAMAS.

Visos kainos nurodytos įskaitant PVM.

Pristatymo būdai

Išankstinis apmokėjimas

Lietuvos paštas, Omniva, Venipak – į paštomatą

Terminas: Pristatymas – 3–5 darbo dienos

Pristatymas: Apie užsakymo išsiuntimą būsite informuotas el. paštu arba SMS žinute išsiuntimo dieną. Užsakymą galėsite atsiimti pasirinktame paštomate per 5 dienas.

4 EUR

Lietuvos paštas – adresu

Terminas: Pristatymas – 3–5 darbo dienos

Pristatymas: Apie užsakymo išsiuntimą būsite informuotas el. paštu arba SMS žinute išsiuntimo dieną. Nesėkmingo pristatymo atveju pakuotę galite atsiimti artimiausiame paštomate. Siuntos atsiėmimo terminas – 5 dienos.

5 EUR

Omniva – adresu

Terminas: Pristatymas – 3–5 darbo dienos

Pristatymas: Apie užsakymo išsiuntimą būsite informuotas el. paštu arba SMS žinute išsiuntimo dieną. Nesėkmingo pristatymo atveju pakuotę galite atsiimti artimiausiame paštomate. Siuntos atsiėmimo terminas – 5 dienos.

6 EUR

Venipak - adresu

Terminas: Pristatymas – 3–5 darbo dienos

Pristatymas: Apie užsakymo išsiuntimą būsite informuotas el. paštu arba SMS žinute išsiuntimo dieną. Nesėkmingo pristatymo atveju pakuotę galite atsiimti artimiausiame atsiėmimo punkte. Siuntos atsiėmimo terminas – 5 dienos.

4 EUR

* APMOKĖJIMAS ATSIIMANT PREKES + 1,5 EUR prie siuntos kainos

Į viršų

Sąlygos

Bendrosios nuostatos

Informacija apie bendrovę:

Pavadinimas „NaniNails s.r.o.“

Buveinės adresas: Baška g. 278, pašto kodas: 73901, Čekijos Respublika

Įregistruota Ostravos apygardos teismo tvarkomame įmonių registre, C skyrius, įrašas Nr. 38419

 

Įmonės kodas: 29391920

PVM mokėtojo kodas: CZ29391920

IBAN: SK16 8330 0000 0027 0113 0966

BIC/SWIFT kodas: FIOZSKBAXXX, Fio bank, a.s.

Įgaliotasis atstovas: David Peterek

El. pašto adresas: info@naninails.lt

 

Laikoma, kad naudodamiesi Internetinės parduotuvės paslauga ir susijusiomis interneto svetainėmis bei paslaugomis domene https://www.naninails.lt/, vartotojai yra susipažinę su šiomis Sąlygomis (toliau – Sąlygos), visiškai jas supranta ir su jomis sutinka. Šios Sąlygos taikomos teisėms ir pareigoms, susijusioms su produktų ar paslaugų pirkimu Internetinėje parduotuvėje, taip pat teisėms ir pareigoms, atsirandančioms sudarius Nuotolinės prekybos sutartį (toliau – Nuotolinės prekybos sutartis) tarp vartotojo, kaip galutinio kliento, ir Internetinės parduotuvės, t. y. Bendrovės, ir yra laikomos neatsiejama tokių Sutarčių dalimi.

Vartotojas yra asmuo, kuris naudojasi interneto svetaine https://www.naninails.lt/, taip pat kiekvienas klientas ir svetainės https://www.naninails.lt/ lankytojas.

Internetinės parduotuvės vartotojams, t. y. pirkėjams ir lankytojams, patariama ir nurodoma susipažinti su šiomis Sąlygomis prieš perkant Internetinėje parduotuvėje, taip pat reguliariai jas peržiūrėti, kad jie būtų susipažinę su visomis savo teisėmis bei pareigomis ir jas žinotų.

„NaniNails“ pasilieka teisę iš anksto neįspėdama ir nepranešdama bet kuriuo metu keisti šias Sąlygas. „NaniNails“ nėra ir nebus atsakinga už bet kokias galimas pasekmes, atsirandančias dėl tokių pakeitimų. Pakeitimai įsigalioja nuo tada, kai jie paskelbiami interneto svetainėje https://www.naninails.lt/.

„NaniNails“ pasilieka teisę nutraukti Internetinės parduotuvės veiklą ir (arba) kitų paslaugų, kurias ji teikia per interneto svetainę https://www.naninails.lt, teikimą, taip pat teisę bet kuriuo metu iš anksto neįspėdama keisti Internetinės parduotuvės ir (arba) interneto svetainės https://www.naninails.lt turinį. „NaniNails“ nebus atsakinga už bet kokias galimas pasekmes, atsirandančias dėl tokių pakeitimų. Pakeitimai įsigalioja nuo tada, kai jie paskelbiami interneto svetainėje https://www.naninails.lt/.

„NaniNails“ pasilieka teisę bet kuriuo metu iš anksto neįspėdama keisti, apriboti ir (arba) nutraukti visų Internetinės parduotuvės paslaugų ar jų dalies teikimą. „NaniNails“ gali visiškai apriboti prieigą ir tam tikrų paslaugų teikimą vartotojams, pažeidusiems šių Sąlygų nuostatas.

Internetinės parduotuvės paslaugomis leidžiama naudotis tik suaugusiesiems. Vaikams ar nepilnamečiams draudžiama naudotis Internetine parduotuve. Tėvai ir (arba) globėjai privalo rūpintis minėtais asmenimis ir prisiimti visas su tokiu naudojimu susijusias teises ir pareigas. Bet kuriuo atveju „NaniNails“ neatsako už jokias tokio naudojimosi Internetine parduotuve pasekmes.

Visais Internetinėje parduotuvėje įsigytais produktais naudojatės savo rizika.

Faktinis produktas ypač gali skirtis nuo produkto nuotraukos bei aprašymo tais atvejais, kai gamintojas ir (arba) tiekėjas keičia kai kurias produkto savybes ar turinį.

Internetinė parduotuvė, t. y. „NaniNails“, negarantuoja, kad produkto nuotraukos visiškai atitiks produkto išvaizdą. Nepaisant to, kas išdėstyta pirmiau, Internetinė parduotuvė arba „NaniNails“ reguliariai ir išsamiai tikrina aprašymus.

 

Pardavimo sąlygos

Šios Sąlygos, taip pat bet kokios specialios pardavimo sąlygos, išvardytos kartu su informacija apie tam tikrus produktus, yra Bendrovės pasiūlymas sudaryti Sutartį.

Pirkimo ir pardavimo sutarčių sudarymą interneto svetainėje https://www.naninails.lt reglamentuoja teisės aktai, ypač atsižvelgiant į Europos Sąjungos direktyvų ir reglamentų principus ir nuostatas. Sutarties sudarymas interneto svetainėje https://www.naninails.lt reiškia sutarties sudarymą nuotoliniu būdu.

Šios Sąlygos taip pat yra ikisutartinis pranešimas, kai pirkimo ir pardavimo sutartį sudaro vartotojas, t. y. bet kuris fizinis asmuo, sudarantis teisinį sandorį arba veikiantis rinkoje ne prekybos, verslo, amatų ar profesinės veiklos srityje, ir jei sutartis sudaroma tarp prekiautojo ir vartotojo organizuotoje pardavimo sistemoje arba teikiant paslaugą prekiautojui ir vartotojui vienu metu fiziškai nesant vienoje vietoje, kai iki sutarties sudarymo ir sutarčiai sudaryti naudojamos tik viena ar kelios nuotolinio ryšio priemonės.

Nuotolinio ryšio priemonės yra visos priemonės, kurios gali būti naudojamos sutarčiai nuotoliniu būdu sudaryti, prekiautojui ir vartotojui vienu metu fiziškai nedalyvaujant, pavyzdžiui, internetas ir elektroninis paštas.

Interneto svetainės https://www.naninails.lt turinys pateikiamas lietuvių ir anglų kalbomis. Oficiali pirkimo ir pardavimo sutarčių sudarymo kalba yra lietuvių. Sudarytoms pirkimo ir pardavimo sutartims taikoma Lietuvos teisė.

 

Pagrindinės pardavimo aplinkybės

Interneto svetainėje https://www.naninails.lt/ klientas susipažįsta su pagrindinėmis produkto savybėmis. „NaniNails“ pasilieka teisę iš anksto neįspėdama keisti informaciją, įskaitant produktų kainas ir reklaminius pasiūlymus savo interneto svetainėje. Kartu su produkto atvaizdu pateikiamas pagrindinių produkto savybių aprašymas ir kaina su PVM.

Mes investuojame į apžvalgų proceso plėtrą. Mūsų apžvalgoms taikomas vartotojo tapatybės tikrinimo procesas ir mes dedame visas pastangas, kad paskelbtos apžvalgos būtų parengtos vartotojų, kurie iš tiesų naudojosi produktu arba jį įsigijo. Mes neteikiame ir neskatiname teikti melagingų vartotojų apžvalgų ar pareiškimų ir nenurodome kitam subjektui ar asmeniui juos teikti, taip pat neteisingai pateikti vartotojų apžvalgas ar pareiškimus socialinėje žiniasklaidoje produkto reklamos tikslais.

 

a) Pirkimo ir pardavimo sutarties sudarymas

Kaip Internetinės parduotuvės interneto svetainės klientas, vartotojas pateikdamas užsakymą ir (arba) kitu šiose Sąlygose nustatytu būdu sutinka su šiomis Sąlygomis ir yra laikomas pateikusiu pasiūlymą pateikdamas užsakymą, kurį Bendrovė turi patvirtinti, kad vartotojas galėtų pirkti.

Sutarties dalykas ir tikslas yra pasirinktų produktų ir (arba) pasirinktos (-ų) paslaugos (-ų) pirkimas Internetinėje parduotuvėje, sumokant atitinkamą kainą už produktą (-us) ir (arba) paslaugą (-as). Sutartis sudaroma nuotolinio ryšio priemonėmis (nuotoliniu būdu sudaryta sutartis) internetu.

Sutartis įsigalioja ir yra privaloma nuo tada, kai Bendrovė priima vartotojo užsakymą.

 

b) Sąlygos ir pirkimo procedūra

Interneto parduotuvėje prie kiekvieno produkto, be kita ko, nurodomos pagrindinės produkto savybės, naudojimo būdas, kaina, specialios akcijos ir lengvatos, taip pat mokėjimo ir pristatymo būdai. Visi pateikti duomenys galioja pateikiant užsakymą.

Produkto kaina ir pristatymo išlaidos matomos pirkinių krepšelyje prieš pateikiant užsakymą.

Visa informacija apie pirkimo patvirtinimą pagal elektroninį užsakymą bus pateikta kliento el. pašto adresu, nurodytu registracijos / užsakymo metu arba pirkinių krepšelyje įvedant duomenis užsakymo pateikimo metu.

Visos kainos nurodomos ir mokėjimai atliekami eurais (EUR). Visos kainos nurodytos su PVM.

 

c) Mokėjimo būdai

Pirkėjas įsipareigoja sumokėti pardavėjui pirkimo kainą, įskaitant prekių pristatymo išlaidas, grynaisiais pinigais, kreditine kortele (VISA, „Visa Electron“, „MasterCard“, „Maestro“, „MasterCard Electronic“) arba per „PayPal“ platformą, atsiimdamas prekes asmeniškai, prekių pristatymo vietoje arba sumokėdamas negrynaisiais pinigais į pardavėjo sąskaitą, nurodytą atsiėmimo nurodyme arba pardavėjo interneto svetainėje prieš atsiimdamas prekes.

Kai pirkimo kaina sumokama į pardavėjo sąskaitą negrynaisiais pinigais, laikoma, kad mokėjimas yra įvykdytas tada, kai visa pirkimo kaina įskaitoma į pardavėjo sąskaitą.

Pirkėjas privalo sumokėti pardavėjui pirkimo kainą už sutartas prekes per pirkimo ir pardavimo sutartyje nustatytą terminą, bet ne vėliau nei gavęs prekes.

Pardavėjas turi teisę atsisakyti pristatyti prekes pirkėjui, jei pirkėjas prekių pristatymo metu nesumokėjo pardavėjui visos pirkimo kainos, o sutarties šalys nesusitarė dėl prekių pirkimo kainos sumokėjimo dalimis.

Prekių montavimo, transportavimo ir su tuo susijusios išlaidos nėra įtrauktos į pirkimo kainą ir pardavėjas neprivalo teikti šių paslaugų pirkėjui.

Pirkėjas įgyja nuosavybės teisę į prekes tik sumokėjęs visą prekių pirkimo kainą.

 

d) Pristatymas ir pristatymo sąlygos

Prie kiekvieno produkto interneto svetainėje nurodomas standartinis turimas produkto vienetų skaičius ir išsiuntimo data.

Pardavėjas privalo pristatyti prekę pirkėjui pagrįstai nedelsdamas, ne vėliau kaip per 30 dienų nuo pirkimo ir pardavimo sutarties pasirašymo dienos, išskyrus atvejus, kai pirkimo ir pardavimo sutartyje susitarta kitaip. Jei pardavėjas neįvykdo šio įsipareigojimo, pirkėjas gali reikalauti, kad pardavėjas pristatytų prekę per pirkėjo nustatytą papildomą terminą. Jei prekės nepristatomos per šį papildomą tinkamą terminą, pirkėjas turi teisę atsisakyti sutarties.

Klientas gali atsisakyti sutarties nenurodydamas papildomo termino, jei:

• pardavėjas atsisako pristatyti prekes;

• sutartas terminas yra esminis sutarties punktas;

• prieš sudarant sutartį pardavėjas buvo informuotas, kad sutartas terminas yra esminis sutarties punktas.

Jei pirkėjas atsisako sutarties, pardavėjas privalo grąžinti visas sumokėtas lėšas.

Prekės bet kurioje pardavėjo valdomoje e. prekybos svetainėje pateikiamos tik iliustraciniais tikslais. Dydžiai, svoris ir kita informacija apie prekes, pateikiama pardavėjo kataloguose, brošiūrose ir kituose rašytiniuose dokumentuose, skelbiamuose pardavėjo e. prekybos svetainėje, yra gauta iš gamintojo ir gali skirtis nuo faktinių verčių ±1 %.

Pirkėjas privalo atsiimti prekes sutartoje vietoje pagal pirkimo ir pardavimo sutartį arba kitu būdu iki prekių pristatymo. Pirkėjas privalo atsiimti prekes per laikotarpį, dėl kurio pardavėjas arba jo atstovas ir pirkėjas susitarė pirkimo ir pardavimo sutartyje arba kitu būdu iki prekių pristatymo.

Jei pardavėjas pristato prekes pirkėjui nurodytoje vietoje ir per nustatytą terminą, pirkėjas privalo asmeniškai atsiimti prekes arba užtikrinti, kad prekes atsiimtų pirkėjo įgaliotas asmuo. Įgaliota trečioji šalis privalo pristatyti prekes pardavėjui kartu su užsakymo gavimo patvirtinimo kopija. Prekės laikomos pristatytomis nuo tada, kai jos pristatomos pirkėjui. Laikoma, kad prekės buvo pristatytos pirkėjui, kai prekės pristatomos į nurodytą vietą, pirkėjas arba jo įgaliotas asmuo atsiima prekes bei pasirašo patvirtinimą apie pirkimo kainos sumokėjimą, taip pat kai prekės pristatomos ir perduodamos pirkėjui arba jo įgaliotam asmeniui.

Pirkėjo prašymu pardavėjas specialiai supakuoja produktus į specialią pakuotę. Pardavėjas gali imti iš pirkėjo mokestį už tokią pakuotę, neviršijantį faktinių išlaidų.

 

Pristatymas

Siuntos siunčiamos per:  siuntų tarnybas „Lietuvos paštas“, „Venipak" ir „Omniva“.

Kiekvienas užsakymas išsiunčiamas mokėjimo gavimo arba kitą dieną.
Siuntos, už kurias atsiskaitoma grynaisiais pinigais pristatymo metu, išsiunčiamos užsakymo dieną (ne vėliau kaip 12.00 val.) arba kitą dieną. Įprastas pristatymo laikas yra 3–5 darbo dienos. Nors mes stengiamės apsaugoti visas jūsų siuntas nuo pažeidimo gabenimo metu, kartais siunta gali būti pristatyta pažeista.

Pristatymo būdas: pristatymas į namus arba į atsiėmimo punktą.

Rekomenduojame gavus siuntą patikrinti jos būklę (pakuotės numerį, ar nepažeista juosta bei dėžė ir t. t.) ir atsisakyti priimti ne visą ar pažeistą siuntą. Atsisakius priimti siuntą, apie tai būtina pranešti pardavėjui el. paštu info@naninails.lt.  

Pristatymo kainos skelbiamos interneto svetainėje su atitinkamu PVM.

Į viršų

Prekių grąžinimas iki 30 dienų

Netiko gelinio lako atspalvis ar nepatiko produktas? Jums nereikia laukti, kol prekės bus pakeistos, nes pinigus iš karto grąžinsime į jūsų sąskaitą. Jums reikia užpildyti mūsų internetinę formą, rūpestingai supakuoti nepanaudotas prekes ir išsiųsti jas adresu Lietuvos paštas, įm. k. 99520396, R. Kalantos g. 59, 523 04 Kaunas. Prašome nesiųsti pasirinkus apmokėjimo pristatant būdą, nes siuntos nebus priimtos.

Siuntą privalote išsiųsti per OMNIVA.

Grąžinant prekes per 30 dienų, prekės turi būti nenaudotos ir originalioje pakuotėje, priešingu atveju jos nebus priimamos.

Gavę grąžintas prekes, nedelsdami grąžinsime pinigus į jūsų sąskaitą.

Į viršų

Skundų politika

Skundų teikimo sąlygose nustatytas pretenzijų dėl prekių, įsigytų iš mūsų bendrovės internetinės parduotuvės „NaniNails“, defektų pateikimo būdas ir sąlygos.

„NaniNails s.r.o.“, Baška g. 278, 739 01 Baška, Čekijos Respublika

Įmonės kodas: 29391920

PVM mokėtojo kodas: CZ29391920

Kontaktinis el. pašto adresas: info@naninails.lt

Norėdami pareikšti pretenziją / grąžinti prekę, užpildykite mūsų internetinę pretenzijos formą, kruopščiai supakuokite prekes ir išsiųskite jas adresu OMNIVA LT (sorting center) – Packeta International, ID 99520396, Aviacijos g. 6 Karmėlava, 54462 Kaunas, Lietuva. Nesiųskite prekių kaip išperkamųjų siuntų (COD), tokios siuntos nebus priimamos.

Svarbu: siunta turi būti siunčiama per „Omniva“ vežėją.

INTERNETINĖ SKUNDŲ FORMA

Netinkamai užpildžius pretenzijos formą, jūsų pretenzijos nagrinėjimas gali užtrukti.

 

a) Atsakomybė už esminius defektus ir skundai

„NaniNails“ yra atsakinga už bet kokius esminius defektus 2 metus nuo dienos, kurią prekės, kurios yra Sutarties objektas, buvo perduotos vartotojui.

Pardavėjas yra atsakingas už esminius produkto defektus ir laikoma, kad produktas turi defektų šiais atvejais:

1. prekė neatitinka aprašymo, tipo, kiekio ir kokybės, t. y. neturi funkcionalumo, suderinamumo, sąveikumo ir kitų pirkimo bei pardavimo sutartyje nustatytų savybių;

2. daiktas netinka jokiam konkrečiam tikslui, kuriam jis reikalingas pirkėjui ir apie kurį pirkėjas informavo pardavėją ne vėliau kaip sutarties sudarymo metu ir dėl kurio pardavėjas davė sutikimą;

3. prekė nepristatoma su visais priedais ir instrukcijomis, įskaitant montavimo instrukcijas, kaip nustatyta pirkimo ir pardavimo sutartyje, arba

4. prekė nepristatoma su atnaujinimais, kaip nustatyta pirkimo ir pardavimo sutartyje;

5. daiktas netinkamas naudoti pagal paskirtį, kuriai įprastai būtų naudojamas to paties tipo daiktas, atsižvelgiant į visus Europos Sąjungos ir Lietuvos Respublikos teisės aktus, techninius standartus arba, jeigu tokių techninių standartų nėra, tam tikroje srityje taikomus elgesio kodeksus, jeigu tokių yra;

6. prekė neatitinka pavyzdžio ar modelio, kurį pardavėjas pateikė pirkėjui prieš sudarant sutartį, kokybės ir aprašymo;

7. daiktas nepristatomas kartu su papildoma įranga, įskaitant pakuotę, montavimo instrukcijas ar kitas instrukcijas, kurių pirkėjas gali pagrįstai tikėtis;

8. prekė neatitinka kiekio arba nepasižymi tomis savybėmis ir kitais požymiais, įskaitant susijusius su patvarumu, funkcionalumu, suderinamumu ir saugumu, kurie yra įprasti to paties tipo prekėms ir kurių pirkėjas gali pagrįstai tikėtis atsižvelgdamas į prekės pobūdį ir į visus pardavėjo ar kitų asmenų ankstesniuose sandorių grandinės etapuose, įskaitant gamintoją, arba jų vardu padarytus viešus pareiškimus, ypač reklamoje ar ženklinime;

9. prekė netinkamai sumontuota ar surinkta, ir montavimo ar surinkimo paslauga yra numatyta pagal pirkimo ir pardavimo sutartį ir ją suteikė pardavėjas arba asmuo, už kurį pardavėjas yra atsakingas, arba

10. prekė, kurią ketino sumontuoti ar surinkti pirkėjas, buvo netinkamai sumontuota ar surinkta pirkėjo ir netinkamą montavimą ar surinkimą lėmė pardavėjo pateiktos netinkamos instrukcijos arba prekių su skaitmeniniais elementais atveju pardavėjo ar skaitmeninio turinio arba skaitmeninės paslaugos teikėjo pateiktos netinkamos instrukcijos.

Jei pirkėjas, remdamasis gamintojo ar jo atstovo pareiškimais, tikėjosi tam tikrų daikto savybių, į defektą neatsižvelgiama, jei pardavėjas nežinojo arba negalėjo žinoti apie šiuos pareiškimus, arba šie pareiškimai buvo paneigti iki sutarties sudarymo, arba jie neturėjo įtakos pirkėjo sprendimui sudaryti sutartį.

Laikoma, kad bet koks prekės defektas, kuris buvo įrodytas per vienerius metus nuo rizikos perdavimo (įsigijimo), buvo ir rizikos perdavimo metu, išskyrus atvejus, kai pardavėjas įrodo priešingai arba kai dėl prekės ar defekto pobūdžio susiklosto priešinga situacija.

Pirkėjas privalo informuoti pardavėją apie matomus defektus per du mėnesius nuo dienos, kai pastebėjo defektą, ir ne vėliau kaip per dvejus metus nuo rizikos perdavimo pirkėjui.

Jei, pirkėjui gavus prekę, paaiškėja, kad prekė turi defektą, kurio nebuvo galima nustatyti įprastinės apžiūros metu perimant prekę, pirkėjas, siekdamas išvengti teisių praradimo, privalo apie šį defektą informuoti pardavėją per du mėnesius nuo defekto nustatymo dienos.

Pardavėjas nėra atsakingas už defektus, atsiradusius praėjus dvejiems metams nuo prekės perdavimo dienos.

Pirkėjo, laiku informavusio pardavėją apie defektą, teisės baigia galioti praėjus dvejų metų laikotarpiui, kuris pradedamas skaičiuoti nuo pranešimo išsiuntimo pardavėjui dienos, išskyrus atvejus, kai pirkėjas negalėjo jomis pasinaudoti dėl pardavėjo apgaulės.

Jei nustatomas esminis defektas, pardavėjas, vadovaudamasis Prievolių įstatymo nuostatomis, Pirkėjo pasirinkimu gali turėti vieną iš šių pareigų:

1. pašalinti defektą;

2. pristatyti kitą produktą be defektų;

3. sumažinti kainą.

Pirkėjas gali nutraukti sutartį tik tuo atveju, jei prieš tai nustatė pardavėjui naują terminą sutarčiai įvykdyti.

Pirkėjas turi teisę reikalauti sumažinti kainą arba nutraukti sutartį tik tuo atveju, jei pardavėjas nepašalino defekto arba atsisakė tai atlikti, arba jei pardavėjas pareiškė, kad nepašalins defekto, arba iš aplinkybių aišku, kad jis nepašalins defekto per protingą laiką ar nesukeldamas pirkėjui didelių nepatogumų, taip pat jei defektas yra toks rimtas, kad pateisina neatidėliotiną kainos sumažinimą arba sutarties nutraukimą.

Pirkėjas gali nutraukti sutartį net ir nenustatęs naujo termino, jei pardavėjas, informuotas apie defektus, informuoja pirkėją, kad neįvykdys sutarties, arba jeigu iš konkretaus atvejo aplinkybių akivaizdu, kad pardavėjas negalės įvykdyti sutarties net ir per naują terminą, taip pat tuo atveju, jei pirkėjas dėl pardavėjo vėlavimo negali pasiekti tikslo, dėl kurio sudarė sutartį.

Jei pardavėjas neįvykdo sutarties per naują terminą, sutartis nutraukiama pagal įstatymą, tačiau pirkėjas gali toliau ją vykdyti, jei nedelsdamas praneša pardavėjui, kad sutartį laiko galiojančia.

Pardavėjas gali atsisakyti pašalinti defektą, jei jo neįmanoma pataisyti ar pakeisti arba jei dėl to jis patirtų neproporcingai didelių išlaidų, atsižvelgiant į visas aplinkybes, ypač į prekės be defekto vertę, defekto svarbą ir į tai, ar jį galima pataisyti ar pakeisti be didelių nepatogumų pirkėjui.

Kiekvienu iš šių atvejų pirkėjas turi teisę reikalauti atlyginti žalą pagal bendrąsias atsakomybės už žalą taisykles, įskaitant žalą, kurią jis patyrė dėl daiktų trūkumo kitų savo prekių atžvilgiu.

Kai pirkėjas yra juridinis asmuo, jam taikomos Prievolių įstatyme nustatytos taisyklės dėl esminių defektų, o šio skirsnio taisyklės jam netaikomos.

Skundus dėl produkto defektų ir visus kitus skundus galima pateikti raštu el. paštu info@naninails.lt.

Siunta turi būti siunčiama per „Omniva“.

Į jūsų skundą atsakysime raštu ne vėliau kaip per 15 dienų nuo skundo gavimo dienos.

Kilus ginčui dėl skundo dėl produkto defekto pagrįstumo, jis bus perduotas ekspertui arba juridiniam asmeniui, teikiančiam ekspertizės paslaugas, ekspertizei atlikti. Jei skundas ir eksperto išvada buvo pateikti prieš pasibaigiant 12 mėnesių laikotarpiui nuo dienos, kai produktas buvo perduotas klientui, visas ekspertizės išlaidas, neatsižvelgiant į rezultatą, sumoka „NaniNails“. Tuo atveju, jei eksperto išvadoje nustatoma, kad skundas, išsiųstas pasibaigus 12 mėnesių laikotarpiui nuo produkto pristatymo klientui dienos, yra pagrįstas, visas produkto pakeitimo ir ekspertizės išlaidas sumoka „NaniNails“, o nepagrįsto skundo, išsiųsto pasibaigus 12 mėnesių laikotarpiui nuo produkto pristatymo klientui dienos, atveju ekspertizės išlaidas sumoka klientas arba „NaniNails“, priklausomai nuo ekspertizės rezultatų.

Nuo 2016 m. sausio 9 d. įsigaliojus Europos Komisijos reglamentui Nr. 524/2013 dėl elektroninio vartotojų ginčų sprendimo, pradėjo veikti Elektroninio vartotojų ginčų sprendimo platforma (EGS platforma). Elektroninė nuoroda (nuoroda) į EGS platformą https://ec.europa.eu/odr.

 

b) Tinkamo produkto ir paslaugos garantija

Garantinė kortelė išduodama produktams, kuriems garantija suteikiama pagal įstatymus ir gamintojo nurodytas garantijos sąlygas. Teisė pasinaudoti garantija suteikiama tik pateikus garantijos kortelę. Klientas privalo saugoti garantijos kortelę. Garantinis laikotarpis prasideda nuo produkto perėmimo dienos.

Prekėms, kurioms suteikiama garantija, bendrovė ne vėliau kaip prekių pristatymo metu privalo išduoti garantijos sertifikatą.

Garantijos sertifikate pateikiama ši informacija:

garanto pavadinimas ir buveinė;

prekių pristatymo data;

prekių, kurioms taikoma garantija, identifikavimo informacija;

garanto pareiškimas, kad jis garantuoja savybes arba nepriekaištingą veikimą garantiniu laikotarpiu, kuris pradedamas skaičiuoti prekių perdavimo vartotojui dieną;

vartotojo teisės, jei prekė neatitinka specifikacijų arba neturi garantijos sertifikate ar atitinkamoje reklamoje nurodytų savybių;

procedūra, kurios turi laikytis vartotojas, norėdamas pasinaudoti teise į garantiją;

skundų nagrinėjimo terminas;

garantinio laikotarpio trukmė;

garantijos taikymo teritorija;

aiškus įspėjimas, kad vartotojas turi įstatymuose nustatytą teisę laisvai pareikšti pardavėjui garantinius reikalavimus dėl prekių neatitikimo ir kad garantija nepanaikina vartotojo teisių į privalomą prekių atitikties garantiją;

prekių, kurioms privaloma suteikti garantiją, atveju laikotarpis pasibaigus garantiniam laikotarpiui, per kurį garantas teikia vartotojui techninę priežiūrą, atsargines dalis ir priedus.

Nuostatos dėl savanoriškos garantijos jokiu būdu nedaro įtakos vartotojo teisėms, kurias jis turi pagal įstatymuose nustatytą garantiją, ir pardavėjo atsakomybei už esminius produkto defektus.

 

Pratęstoji garantija

Pratęstosios garantijos paslauga suteikia galimybę pratęsti įstatymuose nustatytą 24 mėnesių garantiją vieneriems metams. Įsigijus šią paslaugą, produktui suteikiama 3 metų (36 mėnesių) garantija.

Pratęstosios garantijos paslauga galioja konkretiems produktams ir pratęsia kliento garantiją vieneriems metams. Sumokėjus už pratęstosios garantijos paslaugą, garantuojamas nemokamas produkto remontas arba pakeitimas nauju produktu. Jei remontas neįmanomas, o naujos prekės sandėlyje neturime, klientui siūlome tokių pat arba geresnių parametrų produktą.

Pratęstosios garantijos paslauga netaikoma mechaniškai pažeistoms prekėms.

Pratęstosios garantijos paslaugos kaina yra 15 % produkto kainos.

 

c) Vienašališkas sutarties nutraukimas

Naudotojas turi teisę nenurodydamas priežasčių vienašališkai nutraukti Sutartį per 30 dienų.

30 dienų terminas, skirtas vienašališkai nutraukti Sutarčiai, pradedamas skaičiuoti nuo dienos, kai prekės, kurios yra Sutarties objektas, perduodamos vartotojui arba vartotojo nurodytam trečiajam asmeniui (kuris nėra vežėjas). Paslaugų teikimo atveju vienašališko Sutarties nutraukimo terminas pradedamas skaičiuoti nuo Sutarties sudarymo dienos.

Jei vartotojas pateikdamas vieną užsakymą užsisako kelis produktus, kurie turėtų būti pristatyti atskirai, t. y. prekių, kurios pristatomos keliais vienetais arba keliomis siuntomis, atveju 30 dienų terminas pradedamas skaičiuoti nuo dienos, kai vartotojas arba vartotojo nurodyta trečioji šalis, kuri nėra vežėjas, perduoda paskutinį produkto vienetą arba paskutinę siuntą.

Jei sutartis dėl reguliaraus prekių pristatymo sudaryta tam tikram laikotarpiui, 30 dienų terminas pradedamas skaičiuoti nuo dienos, kai vartotojui arba vartotojo nurodytam trečiajam asmeniui, kuris nėra vežėjas, perduodama pirmoji prekės dalis arba pirmoji siunta.

Jei vartotojas neinformuotas apie teisę nutraukti sutartį, vartotojo teisė vienašališkai nutraukti sutartį baigiasi praėjus 12 mėnesių nuo 30 dienų termino pabaigos.

Jei pardavėjas informavo vartotoją apie teisę nutraukti sutartį per 12 mėnesių, teisė vienašališkai nutraukti sutartį baigiasi pasibaigus 30 dienų laikotarpiui nuo tada, kai vartotojas gavo tokį pranešimą.

Tam, kad vartotojas galėtų pasinaudoti teise vienašališkai nutraukti Sutartį, jis privalo informuoti „NaniNails“ apie savo sprendimą vienašališkai nutraukti Sutartį pirma laiko, išsiųsdamas aiškų pareiškimą el. pašto adresu info@naninails.lt, kuriame nurodo savo vardą ir pavardę, adresą, telefono numerį arba el. pašto adresą.

Vartotojas gali elektroniniu būdu užpildyti ir išsiųsti formą https://www.naninails.lt/skundas.

Jei vartotojas vienašališkai nutraukia Sutartį, jo sumokėtos lėšos, įskaitant pristatymo išlaidas, bus jam grąžintos nedelsiant, bet ne vėliau kaip per 30 dienų nuo dienos, kai „NaniNails“ gaus vartotojo pareiškimą arba formą dėl vienašališko Sutarties nutraukimo, išskyrus atvejus, kai vartotojas pasirinko kitą pristatymo būdą, kuris nėra pigiausias „NaniNails“ siūlomas standartinis pristatymas.

Lėšos grąžinamos tokiu pat būdu, kokiu atlikote mokėjimą. Jei sutinkate dėl kitokio sumokėtos sumos grąžinimo būdo, jums nereikės mokėti jokių su grąžinimu susijusių išlaidų.

„NaniNails“ gali grąžinti lėšas tik po to, kai prekės bus grąžintos bendrovei (nenaudotos, nepakeisto kiekio, originalioje pakuotėje, su originalia sąskaita faktūra ir garantija, jei tokia buvo suteikta), arba po to, kai pateiksite mums įrodymą, kad išsiuntėte prekes atgal.

Vartotojas turi grąžinti arba perduoti prekes (nenaudotas, nepakeisto kiekio ir originalioje pakuotėje) Bendrovei adresu „Lietuvos paštas“, ID 99520396, R. Kalantos g. 59, 52304 Kaunas, Lietuva nepagrįstai nedelsdamas ir bet kuriuo atveju ne vėliau kaip per 30 dienų nuo dienos, kurią išsiuntė savo sprendimą dėl vienašališko Sutarties nutraukimo.

Siunta turi būti siunčiama per „Omniva“.

Laikoma, kad vartotojas laiku įvykdė savo prievolę, jei jis išsiuntė arba perdavė prekes bendrovei, t. y. asmeniui, kurį „NaniNails“ įgaliojo priimti prekes, nepasibaigus minėtam laikotarpiui.

Tiesiogines prekių grąžinimo išlaidas padengia vartotojas.

Vartotojas atsako už bet kokį prekių vertės sumažėjimą, atsiradusį dėl prekių tvarkymo, išskyrus tą, kuris buvo būtinas prekių pobūdžiui, savybėms ir funkcionalumui nustatyti. Funkcionalumo tikrinimas nereiškia, kad produktas tikrinamas visais atžvilgiais, t. y. vartotojas gali naudoti ir tikrinti produktą tokiu pat būdu ir apimtimi, kaip ir fizinėje „NaniNails“ parduotuvėje. Laikotarpiu, kai vartotojas naudojasi grąžinimo teise, produktas turi būti saugomas rūpestingai.

Jei sugadinama originali pakuotė, grąžintina suma bus sumažinta tam tikra procentine dalimi, atsižvelgiant į prekių vertę, ir tokiu atveju vartotojas bus apie tai informuotas. Jei prekės vertė sumažėja dėl pernelyg ilgo prekių tvarkymo, „NaniNails“ įvertins produkto vertės sumažėjimą, atsižvelgdama į objektyvius kriterijus kiekvienu konkrečiu atveju ir apie tai informuos vartotoją.

Jei vartotojo prašymu paslauga pradėta teikti vienašališko Sutarties nutraukimo laikotarpiu, vartotojas privalo sumokėti Bendrovei sumą, proporcingą kiekiui, pristatytam iki to laiko, kai vartotojas informavo „NaniNails“ apie vienašališką Sutarties nutraukimą.

Pasinaudoti teise vienašališkai nutraukti pirkimo ir pardavimo sutartį neleidžiama atvejais, kai:

- paslauga yra visiškai suteikta, ir ji buvo pradėta teikti gavus aiškų išankstinį vartotojo sutikimą ir jam patvirtinus, kad jis žino, jog neteks teisės vienašališkai nutraukti Sutartį, jei paslauga bus visiškai suteikta;

- Sutarties objektas yra supakuotos prekės, kurios yra nebetinkamos grąžinti dėl su sveikata ar higiena susijusių priežasčių ir buvo išpakuotos jas pristačius;

- Sutarties objektas yra prekės, pagamintos pagal vartotojo specifikaciją arba aiškiai pritaikytos vartotojui;

- Sutarties objektas yra greitai gendančios prekės arba prekės, kurių galiojimo laikas greitai baigiasi;

- Sutarties objektas yra prekės ar paslaugos, kurių kaina priklauso nuo finansų rinkos pokyčių, kuriems prekiautojas negali daryti įtakos ir kurie gali įvykti vartotojo teisės vienašališkai nutraukti Sutartį galiojimo laikotarpiu;

- Sutarties objektas yra prekės, kurios po pristatymo dėl savo pobūdžio neatskiriamai susimaišo su kitais daiktais;

- vartotojas konkrečiai paprašė prekiautojo atvykti skubiems remonto arba techninės priežiūros darbams atlikti, su sąlyga, kad jei tokio apsilankymo metu be paslaugų, kurių aiškiai paprašė vartotojas, prekiautojas taip pat teikia kitas paslaugas, t. y. pristato kitas prekes, išskyrus tas, kurios būtinos skubiems remonto ar techninės priežiūros darbams atlikti, vartotojas turi teisę vienašališkai nutraukti Sutartį dėl šių papildomų paslaugų ar prekių;

- Sutarties objektas yra laikraščių, periodinių leidinių ar žurnalų tiekimas, išskyrus tokių leidinių prenumeratos sutartis.

Kai klientas yra juridinis asmuo, jam netaikomas šių Taisyklių skirsnis „Teisė vienašališkai nutraukti sutartį“. Prievolių įstatymas ir Elektroninės prekybos įstatymas taikomi juridiniams asmenims.

 

INTERNETINĖ SKUNDŲ FORMA

Į viršų

Slapukų naudojimo politika

Kas yra slapukai?

Slapukas – tai nedidelis tekstinis failas, kurį naršyklė išsaugo jūsų kompiuteryje arba mobiliajame įrenginyje, kai lankotės tam tikroje interneto svetainėje. Naudojant slapukus interneto svetainė ilgesnį laiką įsimena jūsų veiksmus ir nuostatas (pvz., prisijungimo, kalbos, šrifto dydžio ir kitas rodymo nuostatas), todėl jų nereikia iš naujo įvesti kaskart grįžus į interneto svetainę arba naršant įvairius jos puslapius.     

Kaip naudojame slapukus?

„NaniNails s.r.o.“ (toliau – „NaniNails“), Baška g. 278, 739 01 Baška, Čekijos Respublika, įregistruota Ostravos apygardos teismo įmonių registre, C skyrius, įrašo Nr. 38419 (toliau – „NaniNails“), renka, naudoja ir tvarko jūsų asmens duomenis, esančius interneto svetainėje www.naninails.lt.

Interneto svetainė www.naninails.lt, priklausomai nuo aplinkybių ar produkto, naudoja slapukus ir panašias technologijas keliais tikslais, įskaitant:

  1. laikinus vartotojo įvesties slapukus (seanso ID) ir (arba) nuolatinius slapukus, galiojančius ne ilgiau kaip kelias valandas, – juos naudojame, kad išsaugotume jūsų nuostatas bei nustatymus jūsų įrenginyje ir pagerintume jūsų kaip vartotojo patirtį. Pavyzdžiui, išsaugodami jūsų asmenines nuostatas slapukuose, kad jums nereikėtų kaskart nustatyti jų iš naujo;
  2. autentifikavimo slapukus, kurie naudojami autentifikavimo paslaugoms peržiūrint puslapį – juos naudojame jūsų tapatybei patikrinti. Šis slapukas leidžia pereiti iš vieno puslapio į kitą iš naujo neprisijungiant kiekviename puslapyje;
  3. ribotos trukmės vartotojo saugumo slapukus, kurie naudojami siekiant nustatyti piktnaudžiavimo autentifikavimu atvejus, – juos naudojame tvarkydami informaciją, kuri užtikrina mūsų saugumą ir padeda nustatyti sukčiavimo ir piktnaudžiavimo atvejus;
  4. daugialypės terpės turinio slapukus, pavyzdžiui, „flash“ grotuvo slapukus, peržiūrint puslapį;
  5. įkėlimo slapukus peržiūrint puslapį – juos naudojame tam, kad įsimintume jūsų pateiktą informaciją. Šią informaciją saugome slapuke, kad galėtume ją įsiminti (pvz., pasirinktą kalbą);
  6. nuolatinius slapukus, skirtus vartotojo sąsajai personalizuoti naršant interneto svetainėje (arba šiek tiek ilgiau) – naudojame slapukus, kad jūs galėtumėte pateikti atsiliepimus interneto svetainėje;

Be to, naudojame trečiųjų šalių slapukus, kad galėtume bendrinti socialinių tinklų įskiepius, skirtus prisijungusiems socialinio tinklo nariams. Kai kuriose mūsų interneto svetainėse naudojami socialinės žiniasklaidos („Facebook“, „Instagram“, „TikTok“, „Pinterest“) ir „Google“ paslaugų („Youtube“) slapukai, įskaitant tuos, kurie leidžia prie socialinio tinklo prisijungusiems vartotojams bendrinti turinį per tą tinklą. Taip atsitinka interneto svetainėse, kuriose galite prisijungti ir užsiregistruoti per socialinių tinklų paskyras, ir jei bendrinate interneto svetainės turinį socialiniuose tinkluose (pvz., naudodami mygtuką „Patinka“).

Mūsų naudojami slapukai visų pirma skirti tam, kad vartotojui būtų lengviau naudotis mūsų interneto svetaine, pavyzdžiui, įsimenant duomenis, kad jų nereikėtų kaskart įvesti vėl. Taip pat naudojame slapukus, kurie leidžia pritaikyti internete pateikiamą turinį (pvz., skelbimus ir nuotraukas) pagal jūsų pageidavimus.

Taip pat toliau galite sužinoti, kaip valdyti trečiųjų šalių slapukus jų interneto svetainėse.

  1. Apie tai, kaip „Facebook“ naudoja slapukus ir kaip galite juos reguliuoti, galite sužinoti adresu https://lt-lt.facebook.com/policies/cookies/
  2. Apie tai, kaip „Instagram“ naudoja slapukus ir kaip galite juos reguliuoti, galite sužinoti adresu https://help.instagram.com/1896641480634370?ref=ig
  3. Apie tai, kaip „Google“ naudoja slapukus ir kaip galite juos reguliuoti, galite sužinoti adresu https://support.google.com/chrome/answer/95647
  4. Apie tai, kaip „Tik-Tok“ naudoja slapukus ir kaip galite juos reguliuoti, galite sužinoti adresu https://www.tiktok.com/legal/cookie-policy?lang=en
  5. Apie tai, kaip „Pinterest“ naudoja slapukus ir kaip galite juos reguliuoti, galite sužinoti adresu https://policy.pinterest.com/en/cookies

„Facebook“, „Instagram“, „TikTok“, „Pinterest“ ir „Google“ renka ir tvarko jūsų asmens duomenis, kai lankotės šiose interneto svetainėse ir programėlėse, įskaitant įrenginio duomenis ir informaciją apie jūsų veiklą jums neatliekant jokių papildomų veiksmų. Tai vyksta nepriklausomai nuo to, ar turite „Facebook“, „Instagram“ ar „Google“ paskyrą ir ar esate prisijungę, ar ne.

„NaniNails“ negali daryti įtakos trečiųjų šalių atliekamam asmens duomenų tvarkymui.

„NaniNails“ nenaudoja slapukų kitais tikslais, nei aprašyta mūsų Privatumo politikoje ir šioje Politikoje.

Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai

PAVADINIMAS

 TRUMPAS APRAŠYMAS

TIPAS IR TRUKMĖ

Techniniai slapukai

  • Šie slapukai reikalingi naršant interneto svetaines ir naudojantis specialiomis interneto svetainės funkcijomis. Be šių būtinųjų slapukų nebūtų galima naudotis kai kuriomis mūsų interneto svetainės funkcijomis.

 

Funkciniai slapukai

  • Šie slapukai renka informaciją apie vartotojo elgesį. Pagal šią informaciją rengiamos ataskaitos, skirtos interneto svetainei pagerinti. Visi surinkti duomenys yra anoniminiai.

 

Rinkodaros ir reklaminiai slapukai

  • Šie slapukai naudojami vartotoją ir jo interesus atitinkančiai reklamai pateikti. Slapukai taip pat gali būti naudojami reklamos kampanijos, kuri klientui pateikiama jam lankantis tam tikrose interneto svetainėse, veiksmingumui užfiksuoti ir įvertinti. Be to, naudojame trečiųjų šalių slapukus (pvz., „Google Analytics“ srauto analizei atlikti). Šie slapukai priklauso trečiosioms šalims, todėl negalime nuskaityti ar įrašyti šių duomenų.

 

Perdavimas trečiosioms šalims

„NaniNails“ naudoja įmonių ir socialinių tinklų, kurie neveikia Europos Sąjungoje, įrankius ir paslaugas. Esame įpareigoti jus įspėti, kad trečiosios šalys gali perduoti jūsų asmeninę informaciją Jungtinėms Amerikos Valstijoms, kur ja bus dalijamasi su žvalgybos tarnybomis pagal Jungtinėse Amerikos Valstijose galiojančias nuostatas.

Mums rūpi jūsų duomenų apsauga, todėl įdiegėme mechanizmus, kurie užtikrins dar geresnį jūsų apsaugos lygį.

Toliau jus informuosime apie visas priemones, kurių buvo imtasi, ir atitinkamai pakeisime savo politiką, kai bus baigtos vykdomos procedūros. Jei jus domina, kaip trečiosios šalys keičia savo duomenų apsaugos taisykles, žr. šias nuorodas:

https://policies.google.com/privacy?hl=en-US.

https://web.facebook.com/policy.php?_rdc=1&_rdr

  • Kokius slapukus naudoja „Meta Platforms Ireland Ltd.“?

„Meta Platforms Ireland Ltd.“ (toliau – „Meta“) naudoja slapukus, jei turite „Facebook“ paskyrą, naudojatės „Meta“ produktais, įskaitant „Facebook“ puslapį ir programėles, arba lankotės kitose interneto svetainėse ir programėlėse, kuriose naudojami „Facebook“ produktai (įskaitant mygtuką „Patinka“ ar kitas „Facebook“ technologijas).

Dėl slapukų „Meta“ gali siūlyti jums savo produktus ir suprasti apie jus gaunamą informaciją, įskaitant informaciją apie jūsų naudojimąsi kitomis interneto svetainėmis ir programėlėmis, neatsižvelgiant į tai, ar esate užsiregistravę, ar prisijungę.

Slapukai padeda teikti, apsaugoti ir tobulinti „Meta“ produktus, pavyzdžiui, tinkinant turinį, pritaikant bei vertinant skelbimus ir užtikrinant saugesnę patirtį. Nors „Facebook“ naudojami slapukai gali kartkartėmis keistis atsižvelgiant į „Meta“ produktų patobulinimus ir atnaujinimus, jie naudojami šiais tikslais: autentifikavimo, interneto svetainių ir produktų saugumo bei vientisumo užtikrinimo, kovos su veikla, kuria pažeidžiamos „Facebook“ taisyklės arba kitaip trukdoma tinkamai teikti „Meta“ produktus, reklamos, rekomendacijų, analizės ir vertinimo, įmonių, naudojančių „Meta“ produktus, reklamos kampanijų sėkmingumo vertinimo tikslais, taip pat siekiant sudaryti įmonėms, kurios naudoja „Meta“ produktus, sąlygas rengti kampanijas, suteikti jums galimybę išjungti skelbimus, atsižvelgiant į veiklą kitose „Facebook“ interneto svetainėse, teikti turinį, susijusį su jūsų buvimo vieta, užtikrinti našumą, atlikti analizę ir tyrimus.

„Meta“ naudoja slapukus ir gauna duomenis, kai lankotės jos interneto svetainėse ir programėlėse, įskaitant įrenginio ir aktyvumo duomenis jums neatliekant jokių papildomų veiksmų. Tai vyksta nepriklausomai nuo to, ar turite „Facebook“ paskyrą ir ar esate prisijungę, ar ne.

Slapukai padeda teikti, apsaugoti ir tobulinti „Meta“ produktus, pavyzdžiui, tinkinant turinį, pritaikant bei vertinant skelbimus ir užtikrinant saugesnę patirtį. Nors „Facebook“ naudojami slapukai gali kartkartėmis keistis, atsižvelgiant į „Meta“ produktų patobulinimus ir atnaujinimus, jie naudojami toliau nurodytais tikslais.

  • Autentifikavimas. Slapukus naudojame jūsų paskyrai patikrinti ir nustatyti, ar esate prisijungę, kad galėtume užtikrinti prieigą prie „Meta“ produktų ir rodyti atitinkamą turinį bei funkcijas. Pavyzdžiui, naudojame slapukus, kad galėtumėte išlikti prisijungę, kai pereinate iš vieno „Facebook“ puslapio į kitą. Slapukai taip pat padeda įsiminti jūsų naršyklę, kad nereikėtų nuolat prisijungti prie „Facebook“ ir kad būtų lengviau prisijungti per trečiųjų šalių programėles ir interneto svetaines.
  • Interneto svetainės ir produkto saugumas bei vientisumas. Mes naudojame slapukus, kad apsaugotume jūsų vartotojo paskyrą, duomenis ir „Meta“ produktus. Pavyzdžiui, slapukus galime naudoti siekdami nustatyti ir taikyti papildomas saugumo priemones, kai kas nors bando prisijungti prie „Facebook“ vartotojo paskyros be leidimo, pavyzdžiui, greitai išbandydamas skirtingus slaptažodžius. Taip pat naudojame slapukus, kad išsaugotume informaciją, kuri gali padėti mums atkurti jūsų paskyrą, jei pamiršote slaptažodį arba prašyti papildomo autentiškumo patvirtinimo, jei pranešate mums, kad į jūsų paskyrą buvo įsilaužta.
  • Slapukus taip pat naudojame kovai su veikla, kuria pažeidžiama mūsų politika arba kitaip trukdoma tinkamai siūlyti „Meta“ produktus, vykdyti. Pavyzdžiui, slapukus naudojame, kad užkirstume kelią el. pašto šiukšlėms ir bandymams sukčiauti, nes jie leidžia atpažinti kompiuterius, kurie sukuria daug netikrų „Facebook“ paskyrų. Naudodami slapukus taip pat aptinkame kenkėjiškomis programomis užkrėstus kompiuterius ir imamės priemonių, kad išvengtume papildomos žalos. Be to, slapukai neleidžia jaunesniems nei nustatyto amžiaus asmenims užsiregistruoti ir sukurti „Facebook“ paskyrą. Reklama, rekomendacijos, analizė ir vertinimas. Slapukai padeda mums rodyti skelbimus ir rekomenduoti įmones ir organizacijas žmonėms, kurie gali susidomėti jų produktais, paslaugomis ar tikslais. Pavyzdžiui, slapukai padeda mums rodyti skelbimus žmonėms, kurie anksčiau lankėsi įmonės interneto svetainėje, pirko jos produktus arba naudojosi jos programėlėmis, taip pat rekomenduoti produktus ir paslaugas, atsižvelgiant į šią veiklą.  Slapukai taip pat leidžia mums apriboti skelbimo rodymo kartų skaičių, kad nuolat nematytumėte to paties skelbimo.
  • Taip pat naudojame slapukus, kad galėtume įvertinti „Meta“ produktus naudojančių įmonių reklamos kampanijų efektyvumą. Pavyzdžiui, slapukus naudojame tam, kad suskaičiuotume, kiek kartų buvo parodytas skelbimas, ir apskaičiuotume skelbimo kainą. Taip pat naudojame slapukus, kad galėtume įvertinti, pavyzdžiui, kiek kartų naudotojai spustelėjo skelbimą arba jį peržiūrėjo.
  • Slapukai leidžia mums rodyti skelbimus ir vertinti jų efektyvumą įvairiose naršyklėse ir įrenginiuose, kuriuos naudoja tas pats asmuo. Pavyzdžiui, galime neleisti slapukams nuolat rodyti tos pačios reklamos skirtinguose jūsų naudojamuose įrenginiuose.
  • Slapukai taip pat leidžia mums susipažinti su žmonėmis, kurie naudoja „Meta“ produktus, ir žmonėmis, kurie sąveikauja su reklamuotojų skelbimais, interneto svetainėmis ir programėlėmis, taip pat su įmonėmis, kurios naudoja „Facebook“ produktus. Pavyzdžiui, padedame įmonėms suprasti, kurios žmonių grupės nurodo, kad jiems patinka įmonių „Facebook“ puslapis arba kad jie naudojasi jų programėlėmis, kad įmonės galėtų pateikti tinkamesnį turinį ir kurti funkcijas, galinčias sudominti savo klientus. Taip pat naudojame slapukus, kad galėtumėte išjungti skelbimų rodymą pagal aktyvumą kitose „Facebook“ interneto svetainėse.
  • Interneto svetainės funkcijos ir paslaugos. Slapukai leidžia mums naudotis funkcijomis, reikalingomis „Meta“ produktams teikti. Pavyzdžiui, slapukai padeda mums išsaugoti nuostatas, sužinoti, kada peržiūrėjote „Meta“ produkto turinį arba su juo sąveikavote, ir pasiūlyti jums pritaikytą turinį bei patirtį. Pavyzdžiui, slapukai leidžia mums teikti jums ir kitiems asmenims pasiūlymus bei pritaikyti turinį kitose interneto svetainėse, kuriose yra mūsų socialinių tinklų įskiepių. Jei esate interneto svetainės administratorius, slapukai leidžia jums skelbti įrašus tiek asmeninėje „Facebook“ naudotojo paskyroje, tiek interneto svetainėje, ir lengvai persijungti iš vienos paskyros į kitą. Taip pat naudojame slapukus, kad pateiktume turinį, aktualų vietovėje, kurioje esate. Pavyzdžiui, jūsų naršyklėje arba įrenginyje esančiame slapuke galime išsaugoti informaciją, kuri leidžia tam tikrą interneto svetainę rodyti norima kalba.
  • Našumas. Naudojame slapukus, kad suteiktume jums geriausią įmanomą naršymo patirtį. Pavyzdžiui, slapukai leidžia mums nukreipti srautą tarp serverių ir išsiaiškinti, kaip greitai „Meta“ produktai įkeliami skirtingiems žmonėms. Naudodami slapukus taip pat įrašome jūsų naudojamo ekrano ir lango santykį bei matmenis ir nustatome, ar įjungėte didelio kontrasto režimą, kad galėtume tinkamai rodyti interneto svetaines ir programėles.
  • Analitika ir tyrimai. Naudojame slapukus, kad sužinotume, kaip naudojamasi „Meta“ produktais, ir galėtume juos tobulinti. Pavyzdžiui, slapukus naudojame siekdami nustatyti, kaip naudojamasi „Facebook“ paslauga, analizuoti, kurios „Facebook“ produktų dalys vartotojams yra naudingiausios ir įdomiausios, bei nustatyti funkcijas, kurias galima tobulinti.

„Facebook“ naudojami slapukai taip pat įdiegiami į jūsų kompiuterį ar įrenginį, jei jūsų kompiuteryje ar įrenginyje yra kitų „Meta“ bendrovių narių ir kitų bendrovių, kurios naudoja „Meta“ produktus, įskaitant bendroves, kurios savo interneto svetainėse ir programėlėse įdiegia „Meta“ technologijas, teikiamų produktų ir svetainių bei programėlių.

Tai reiškia, kad jūsų duomenis gali rinkti ne tik duomenų tvarkytojas (http://www.naninails.lt/), bet ir kiti „Meta“ partneriai bei kitos įmonės, kurios gali naudotis „Meta“ paslaugomis.

„Facebook“ naudoja slapukus ir gauna informaciją, kai lankotės šiose interneto svetainėse ir programėlėse, įskaitant įrenginio ir aktyvumo duomenis jums neatliekant jokių papildomų veiksmų. Tai vyksta nepriklausomai nuo to, ar turite „Facebook“ paskyrą ir ar esate prisijungę, ar ne.

Ar kitos šalys taip pat naudoja su „Meta“ produktais susijusius slapukus?

Taip, kitos šalys gali naudoti slapukus „Meta“ produktuose, kad galėtų teikti paslaugas mums ir bendrovėms, kurios skelbia reklamą „Facebook“.

Pavyzdžiui, mūsų vertinimo partneriai naudoja „Meta“ produktų slapukus, kad padėtų reklamuotojams suprasti reklamos kampanijų veiksmingumą ir palyginti šių kampanijų poveikį su kitose interneto svetainėse ir kitose programėlėse rodomais skelbimais.

Trečiosios šalys taip pat naudoja slapukus savo interneto svetainėse ir programėlėse, susijusiose su „Meta“ produktais. Norėdami sužinoti, kaip kitos šalys naudoja slapukus, peržiūrėkite jų politiką.

Kaip galiu kontroliuoti, kaip „Facebook“ naudoja slapukus skelbimams rodyti?

Viena priežasčių, kodėl naudojame slapukus, yra ta, kad galėtume rodyti jums naudingus ir aktualius skelbimus „Facebook“ ir neprisijungus prie interneto.

Galite kontroliuoti, kaip „Facebook“ naudoja duomenis skelbimams rodyti, pasitelkus toliau aprašytus įrankius, o duomenų valdytojo naudojamus duomenis, susijusius su „NaniNails“ naudojamomis „Meta“ paslaugomis, galite reguliuoti ir atnaujinti naudodamiesi http://www.naninails.lt/ puslapyje pateiktu duomenų valdytojo įrankiu.  

Visi

Galite atsisakyti „Facebook“ ir kitų bendrovių skelbimų, rodomų internete atsižvelgiant į jūsų interesus, per Skaitmeninės reklamos aljansą JAV, Kanados skaitmeninės reklamos aljansą, Europos interaktyvios skaitmeninės reklamos asociaciją arba per mobiliojo įrenginio nustatymus. Atkreipkite dėmesį, kad skelbimų blokavimo programinė įranga ir įrankiai, kurie riboja slapukų naudojimą, gali trukdyti šiems valdikliams.

Papildoma informacija apie reklamą internete

Reklamos bendrovės, su kuriomis bendradarbiauja „Meta“, teikdamos paslaugas dažniausiai naudoja slapukus ir panašias technologijas. Norėdami sužinoti daugiau apie tai, kaip reklamuotojai įprastai naudoja slapukus ir kokius pasirinkimus jie siūlo, susipažinkite su šiais šaltiniais: Skaitmeninės reklamos aljansas, Kanados skaitmeninės reklamos aljansas ir Europos interaktyvios skaitmeninės reklamos asociacija.

Slapukų tvarkymas jūsų naršyklėje

Be to, jūsų naršyklėje arba įrenginyje gali būti nustatymų, leidžiančių pasirinkti, ar slapukai būtų saugomi jūsų naršyklėje, ir siūlančių galimybę ištrinti slapukus. Daugiau informacijos apie šiuos valdiklius rasite naršyklės arba prietaiso žinyne. Jei naršyklėje išjungsite slapukų naudojimą, kai kurios „Facebook“ produktų dalys gali veikti netinkamai.

„Facebook“ / „Instagram“ duomenų rinkimo ir tolesnio tvarkymo bei naudojimo tikslą ir apimtį, taip pat su tuo susijusias jūsų teises ir privatumo nustatymų galimybes rasite „Facebook“ duomenų apsaugos pranešimuose adresu https://www.facebook.com/policy.php ir „Instagram“ duomenų apsaugos pranešimuose adresu https://help.instagram.com/402411646841720.

Jei nenorite, kad „Facebook“ / „Instagram“ per mūsų interneto svetainę surinktus duomenis tiesiogiai priskirtų jūsų „Facebook“ / „Instagram“ profiliui, prieš apsilankydami mūsų interneto svetainėje, turite atsijungti nuo „Facebook“ / „Instagram“. Galite visai neleisti įkelti „Facebook“ / „Instagram“ programos plėtinius naudojant naršyklės įskiepius, pvz., „Facebook Blocker“ (https://webgraph.com/resources/facebookblocker/).

  • Kokius slapukus naudoja „Google LLC“ ir jos filialai?

Interneto svetainėje http://www.naninails.lt/ taip pat naudojamos tam tikros „Google“ paslaugos, kurių pagrindu per slapukus „Google LLC“ (toliau – „Google“) renka tam tikrus asmens duomenis.

Kai kalbame apie „Google“ paslaugas, turime omenyje:

- „Google“ programėles;

- interneto svetaines;

- įrankius, tokius kaip „Search“, „YouTube“ ir „Google Home“ platformas, pvz., „Chrome“ naršyklę ir „Android“ operacinę sistemą;

- produktus, kurie yra integruoti į trečiųjų šalių programėles ir interneto svetaines, pvz., skelbimus;

- integruotus „Google Maps“.

Kai prisijungę sąveikaujate su kai kuriomis „Google“ paslaugomis, pvz., rašote vaizdo įrašo „YouTube“ komentarą, šalia jūsų veiklos bus rodomas jūsų vardas ir nuotrauka. „Google“ taip pat gali rodyti šią informaciją skelbimuose, priklausomai nuo jūsų nustatymų.

„Google“ gali bendrinti tam tikrų kategorijų duomenis viešai ir su savo partneriais, pvz., reklamuotojais ar kūrėjais. „Google“ taip pat leidžia tam tikriems partneriams rinkti informaciją iš jūsų naršyklės ar įrenginio reklamos ir vertinimo tikslais naudodama savo slapukus ar panašias technologijas.

„Google“ naudoja slapukus įvairiais tikslais. Pavyzdžiui, norėdama įsiminti jūsų „Safe Search“ (saugios paieškos) nustatymus, kad rodomi skelbimai būtų jums tinkamesni, skaičiuoti tam tikro puslapio lankytojus, padėti užsiregistruoti atskiroms „Google“ paslaugoms, apsaugoti jūsų informaciją arba įsiminti skelbimų nustatymus.

Toliau pateikiamas „Google“ naudojamų slapukų tipų sąrašas, taip pat galite sužinoti, kaip „Google“ ir jos partneriai naudoja slapukus skelbdama skelbimus.

1. Slapukų „Nustatymai“ naudojimas

Šie slapukai leidžia „Google“ interneto svetainėms įsiminti informaciją, kuri keičia tai, kaip svetainė veikia ir atrodo, pvz., jūsų pasirinktą kalbą ar vietovę. Pavyzdžiui, įsiminusi, kurioje vietovėje esate, interneto svetainė gali pasiūlyti naujausią vietos orų arba eismo sąlygų informaciją. Šie slapukai taip pat gali padėti pakeisti teksto dydį, šriftą ir kitas puslapių dalis, kurias galite pritaikyti.

Praradus nustatymų slapuke saugomą informaciją, kai kurios interneto svetainės funkcijos gali būti nepasiekiamos, tačiau tai neturėtų sutrukdyti interneto svetainės veikimui.

Pavyzdys

Daugelis „Google“ vartotojų savo naršyklėje turi nustatymų slapuką NID. Naršyklė siunčia šį slapuką su užklausomis „Google“ interneto svetainėms. NID slapuke yra unikalus ID, kurį „Google“ naudoja jūsų parinktims ir kitai informacijai, pavyzdžiui, jūsų pasirinktai kalbai (pvz., anglų), kiek paieškos rezultatų norite matyti puslapyje (pvz., 10 ar 20) ir ar norite, kad būtų įjungtas „Google“ saugios paieškos filtras, išsaugoti.

2. Slapukų „Saugumas“ naudojimas

„Google“ naudoja saugumo slapukus, kad patvirtintų vartotojų tapatybę ir apsaugotų vartotojų duomenis nuo neįgaliotų šalių.

Pavyzdys

„Google“ naudoja SID ir HSID slapukus, kuriuose yra skaitmeniniu parašu pasirašyti ir užšifruoti vartotojo „Google“ paskyros ID ir paskutinio prisijungimo laikas. Šių dviejų slapukų derinys leidžia „Google“ blokuoti daugelio tipų išpuolius, pvz., bandymus pavogti puslapiuose užpildytų formų turinį.

3. Slapukų „Procesai“ naudojimas

Proceso slapukai padeda interneto svetainėms veikti ir teikti paslaugas, kurių tikisi interneto svetainių lankytojai, pavyzdžiui, padeda jiems naršyti interneto svetainėse arba pasiekti saugias interneto svetainių sritis. Be šių slapukų interneto svetainė negalės tinkamai veikti.

Pavyzdys

„Google“ naudoja slapuką, vadinamą „lbcs“, kuris leidžia „Google Docs“ atidaryti kelis dokumentus vienoje naršyklėje. Užblokavus šį slapuką, „Google Docs“ negalėtų tinkamai veikti.

4. Slapukų „Reklama“ naudojimas

Šios kategorijos slapukai padeda „Google“ padaryti reklamą įdomesnę naudotojams ir vertingesnę leidėjams bei reklamuotojams. Slapukai paprastai naudojami skelbimams parinkti pagal jų svarbą vartotojui, kampanijos efektyvumo ataskaitoms pagerinti ir siekiant nekartoti tų pačių skelbimų atskiram vartotojui.

Pavyzdys

„Google“ naudoja „Nid“ ir SID slapukus, kad suasmenintų skelbimus „Google“ produktuose, pvz., „Google“ paieškoje. Pavyzdžiui, „Google“ naudoja šiuos slapukus, kad įsimintų jūsų paskutines paieškas, ankstesnes sąveikas su reklamuotojų skelbimais ar paieškos rezultatais ir jūsų apsilankymus reklamuotojų interneto svetainėse. Pastarieji leidžia rodyti asmeninius skelbimus „Google“ interneto svetainėje.

„Google“ taip pat naudoja vieną ar daugiau slapukų internete rodomiems skelbimams. Vienas pagrindinių reklaminių slapukų ne „Google“ interneto svetainėse vadinamas IDE ir saugomas naršyklėse, kurių domenas yra doubleclick.net. Kitas tokio paties tipo slapukas priskiriamas domenui google.com ir vadinamas ANID.

„Google“ taip pat naudoja DSID, FLC, AID, TAID ir „exchange_uid“. Kiti „Google“ produktai, pvz., „YouTube“, taip pat gali naudoti šiuos slapukus, kad būtų rodomi tinkamesni skelbimai.

Kartais reklaminiai slapukai gali būti nustatomi svetainės, kurioje lankėtės, domeno. Kai reklamuojama visame žiniatinklyje, lankomos interneto svetainės domene gali būti įdiegti slapukai „__gads“ arba „__gac“.

Skirtingai nei „Google“ domenuose nustatytų slapukų „Google“ negali perskaityti šių slapukų, kai lankotės interneto svetainėse, kuriose jie nenustatyti.

Jų tikslas – įvertinti sąveiką su skelbimais tame domene ir neleisti per dažnai rodyti vartotojams tų pačių skelbimų.

„Google“ taip pat naudoja konversijos slapukus, kurių pagrindinė paskirtis – padėti reklamuotojams nustatyti, kiek kartų žmonės, spustelėję jų skelbimą, iš tikrųjų perka jų produktus.

5. Slapukų „Seanso būsena“ naudojimas

Interneto svetainės dažnai renka informaciją apie tai, kaip vartotojai sąveikauja su interneto svetaine. Tai gali apimti informaciją apie tai, kuriuose puslapiuose vartotojai lankosi dažniausiai ir ar jie gauna klaidų pranešimus iš konkrečių puslapių. Šie „seanso būsenos slapukai“ padeda „Google“ patobulinti savo paslaugas, kad vartotojams būtų suteikta geresnė naršymo patirtis. Užblokavus arba ištrynus šiuos slapukus, interneto svetainė netaps netinkama naudoti.

Šie slapukai taip pat gali būti naudojami anonimiškai vertinant mokesčio už paspaudimą (angl. pay-per-click, PPC) ir partnerių reklamos veiksmingumą.

Pavyzdys

Slapukas, vadinamas „recently_watched_video_id_list“, leidžia „YouTube“ įrašyti, kuriuos vaizdo įrašus konkreti naršyklė žiūrėjo pastaruoju metu.

6. Slapukų „Analitika“ naudojimas

„Google (Universal) Analytics“, „Google Ireland Limited“ (www.google.de), veikiančios pagal Airijos įstatymus, kurios registruotoji buveinė yra Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Airija (www.google.co.uk), analitinė paslauga naudojama interneto svetainės http://www.naninails.lt/ lankomumui analizuoti. Kai duomenys perduodami „Google“ ir saugomi JAV esančiuose serveriuose, „Google LLC“ yra sertifikuota pagal ES ir JAV privatumo skydo duomenų apsaugos sistemą.

„Google (Universal) Analytics“ naudoja būdus, leidžiančius analizuoti, kaip naudojatės interneto svetaine, pvz., slapukus. Surinkta informacija apie jūsų naudojimąsi šia interneto svetaine paprastai perduodama į „Google“ serverį JAV ir ten saugoma. Šioje interneto svetainėje įjungus IP anonimiškumo funkciją, IP adresas sutrumpinamas prieš jį perduodant Europos Sąjungos valstybėse narėse arba kitose Europos ekonominės erdvės susitarimo (EEE) šalyse. Tik išskirtiniais atvejais visas IP adresas perduodamas į „Google“ serverį JAV ir ten sutrumpinamas. Anoniminis IP adresas, kurį jūsų naršyklė siunčia kaip „Google Analytics“ dalį, nėra susietas su kitais „Google“ duomenimis. Kai baigsime naudotis „Google Analytics“, tokiomis aplinkybėmis surinkti duomenys bus ištrinti.

Galite neleisti rinkti „Google“ sugeneruotų duomenų, susijusių su jūsų naudojimusi interneto svetaine (įskaitant jūsų IP adresą), ir „Google“ tvarkyti šių duomenų, atsisiųsdami ir įdiegdami naršyklės įskiepį, kurį rasite spustelėję šią nuorodą: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Kitas variantas – neleisti „Google Analytics“ rinkti duomenų ateityje šioje interneto svetainėje, spustelint šią nuorodą. Atsisakymo slapukas išsaugomas jūsų mobiliajame įrenginyje. Jei ištrinate slapukus, turite dar kartą spustelėti tą pačią nuorodą.

Galite bet kada eksportuoti savo duomenų kopiją arba ištrinti ją iš „Google“ paskyros.

Jei norite, galite eksportuoti savo turinio kopiją iš „Google“ paskyros, kad sukurtumėte atsarginę kopiją arba naudotumėte ją ne „Google“ paslaugoms.

Norėdami ištrinti duomenis, galite:

• ištrinti turinį iš tam tikrų „Google“ paslaugų;

• puslapyje „Mano veikla“ ieškoti ir ištrinti konkrečius elementus iš savo paskyros;

• ištrinti tam tikrus „Google“ produktus, įskaitant su jais susijusius duomenis;

• ištrinti visą „Google“ paskyrą;

• ištrinti savo duomenis.

A.1. Visų slapukų ištrynimas iš kompiuterio

Jei pašalinsite slapukus, būsite atjungti nuo interneto svetainės ir išsaugoti nustatymai gali būti ištrinti.

Kaip tai atlikti

1. Kompiuteryje atverkite „Chrome“.

2. Viršutiniame dešiniajame kampe spustelėkite „Daugiau“, tada – „Nustatymai“.

3. Apačioje spustelėkite „Išplėstiniai“.

4. Skiltyje „Privatumas ir sauga“ spustelėkite „Turinio nustatymai“.

5. Spustelėkite „Slapukai“.

6. Skiltyje „Visi slapukai ir interneto svetainės duomenys“ spustelėkite „Pašalinti viską“.

7. Patvirtinkite spustelėdami „Ištrinti viską“.

A.2. Tam tikros interneto svetainės slapukų ištrynimas

Kaip tai atlikti

1. Kompiuteryje atverkite „Chrome“.

2. Viršutiniame dešiniajame kampe spustelėkite „Daugiau“, tada – „Nustatymai“.

3. Apačioje spustelėkite „Išplėstiniai“.

4. Skiltyje „Privatumas ir sauga“ spustelėkite „Turinio nustatymai“.

5. Spustelėkite „Slapukai“.

6. Skiltyje „Visi slapukai ir svetainės duomenys“ raskite interneto svetainės pavadinimą.

7. Dešiniajame interneto svetainės kampe spustelėkite „Pašalinti“.

A.3. Slapukų ištrynimas tam tikriems laikotarpiams

Kaip tai atlikti

1. Kompiuteryje atverkite „Chrome“.

2. Viršutiniame dešiniajame kampe spustelėkite „Daugiau“.

3. Spustelėkite „Daugiau įrankių“, tada – „Ištrinti naršymo duomenis“.

4. Viršuje palieskite išskleidžiamąjį meniu šalia „Ištrinti šiuos elementus“.

5. Pasirinkite laikotarpį, pvz., praėjusią valandą arba praėjusią dieną.

6. Pažymėkite parinkčių laukelį „Slapukai ir kiti interneto svetainės duomenys“. Panaikinkite visų kitų parinkčių žymėjimą.

7. Spustelėkite „Ištrinti peržiūros duomenis“

B. Pakeiskite „Google“ slapukų nustatymus

Galite leisti arba blokuoti interneto svetainių saugomus slapukus.

B.1. Leidimas naudoti arba blokuoti slapukus pagal numatytuosius nustatymus

1. Kompiuteryje atverkite „Chrome“.

2. Viršutiniame dešiniajame kampe spustelėkite „Daugiau“, tada – „Nustatymai“.

3. Apačioje spustelėkite „Išplėstiniai“.

4. Skiltyje „Privatumas ir sauga“ spustelėkite „Turinio nustatymai“.

5. Spustelėkite „Slapukai“.

6. Įjunkite arba išjunkite parinktį „Leisti interneto svetainėms išsaugoti ir skaityti slapukų duomenis“.

B.2. Slapukų blokavimas iš kitų interneto svetainių

Kai lankotės interneto svetainėje, galite leisti tos interneto svetainės slapukus ir blokuoti slapukus iš kitų interneto svetainių, kurių skelbimai ar vaizdai pateikiami šioje interneto svetainėje. Norėdami blokuoti trečiųjų šalių slapukus, įjunkite „Blokuoti trečiųjų šalių slapukus“.

Visi slapukai ir interneto svetainės duomenys iš kitų interneto svetainių bus blokuojami, net jei interneto svetainė yra įtraukta į leidžiamų išimčių sąrašą.

B.3. Leidimas naudoti tam tikros interneto svetainės slapukus arba jų blokavimas

Jei pagal numatytuosius nustatymus leidžiate naudoti slapukus, vis tiek galite blokuoti slapukus iš konkrečios interneto svetainės.

1. Kompiuteryje atverkite „Chrome“.

2. Viršutiniame dešiniajame kampe spustelėkite „Daugiau“, tada – „Nustatymai“.

3. Apačioje spustelėkite „Išplėstiniai“.

4. Skiltyje „Privatumas ir sauga“ spustelėkite „Turinio nustatymai“.

5. Spustelėkite „Slapukai“.

6. Šalia „Blokuoti“, „Ištrinti išeinant“ arba „Leisti“ spustelėkite „Pridėti“.

7. Įveskite žiniatinklio adresą.

8. Norėdami padaryti išimtį visam domenui, įterpkite [*.] prieš domeno pavadinimą. Pavyzdžiui, [*.] google.com bus taikoma drive.google.com ir calendar.google.com.

Taip pat galite pateikti IP adresą arba žiniatinklio adresą, kuris neprasideda http://.

9. Spustelėkite „Pridėti“.

10. Norėdami pašalinti išimtį, kurios nebenorite, interneto svetainės dešiniajame kampe spustelėkite „Daugiau“, tada – „Pašalinti“.

Pastaba. Jei „Chromebook“ naudojate darbo arba mokslo reikmėms, jums gali nepavykti pakeisti šio nustatymo. Jei reikia papildomos pagalbos, skambinkite administratoriui.

B.4. Slapukų ištrynimas uždarius „Chrome“

Galite leisti interneto svetainėms įsiminti informaciją naršymo seanso metu, bet automatiškai ištrinti slapukus, kai uždarote „Chrome“.

1. Kompiuteryje atverkite „Google Chrome“.

2. Viršutiniame dešiniajame kampe spustelėkite „Daugiau“, tada – „Nustatymai“.

3. Apačioje spustelėkite „Išplėstiniai“.

4. Skiltyje „Privatumas ir sauga“ spustelėkite „Turinio nustatymai“.

5. Spustelėkite „Slapukai“.

6. Įjunkite „Išsaugoti tik vietinius duomenis, kol išeisiu iš naršyklės“.

Jei turite daugiau klausimų arba kyla neaiškumų, galite susisiekti su „Google“ ir jos privatumo tarnyba, taip pat kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją (VDAI).

Kaip galite valdyti slapukus?

Galite valdyti ir (arba) ištrinti slapukus pagal pageidavimą.

Galite ištrinti visus slapukus, kurie jau yra saugomi jūsų kompiuteryje. Pagal daugumos naršyklių nustatymus galima blokuoti slapukų saugojimą.

Jei blokuojate slapukus, gali tekti rankiniu būdu koreguoti kai kurias nuostatas kiekvieną kartą lankantis interneto svetainėje, o tam tikros paslaugos ir funkcijos gali būti nepasiekiamos.

Lankytojas gali pakeisti slapukų naudojimo būdą, tvarkydamas sutikimą, suteikiamą per privatumo nustatymus mūsų interneto svetainėje arba naršyklėje ar programėlėje, įskaitant slapukų, gaunamų iš internetinės parduotuvės (ir kitų interneto svetainių), blokavimą arba pašalinimą. Norėdami tai atlikti, pakeiskite naršyklės arba programėlės nustatymus. Pašalinimo būdas skiriasi priklausomai nuo naudojamos interneto naršyklės. Informaciją apie slapukų ištrynimą rasite skirtuke „Žinynas“. Slapukų ištrynimas nėra tas pats, kas slapukų pagalba gautų asmens duomenų ištrynimas, atliekamas asmens duomenų valdytojo.

Pavyzdžiui, „Internet Explorer“ slapukai gali būti pakeisti iš: Įrankiai -> Interneto parinktys -> Privatumas; „Mozilla Firefox“: Įrankiai -> Parinktys -> Privatumas; kai naudojate „Google Chrome“: Nustatymai -> Rodyti išplėstinius nustatymus -> Privatumas -> Turinio nustatymai -> Slapukai. Prieigos keliai gali skirtis priklausomai nuo naudojamos naršyklės versijos.

Išsamią informaciją apie slapukų valdymą mobiliajame telefone ar kitame mobiliajame įrenginyje rasite konkretaus telefono ar mobiliojo įrenginio vartotojo vadove.

Taip pat galima blokuoti trečiųjų šalių slapukus priimant tiesiogiai duomenų valdytojo naudojamus slapukus (parinktis „blokuoti trečiųjų šalių slapukus“).

Kokias pasekmes turės slapukų pašalinimas arba blokavimas?

Apribojus slapukų naudojimą konkrečiame įrenginyje, užkertamas kelias arba itin apsunkinamas tinkamas naudojimasis internetine parduotuve, pavyzdžiui, tai gali būti susiję su negalėjimu išlikti prisijungus seanso metu.

Galite ištrinti visus slapukus, kurie jau yra saugomi jūsų kompiuteryje. Pagal daugumos naršyklių nustatymus galima blokuoti slapukų saugojimą. Jei blokuojate slapukus, gali tekti rankiniu būdu koreguoti kai kurias nuostatas kiekvieną kartą lankantis interneto svetainėje, o tam tikros paslaugos ir funkcijos gali būti nepasiekiamos.

„NaniNails“ leidžia bet kada atnaujinti slapukų nustatymus https://www.naninails.lt/#cookies.

Kaip ištrinti slapukus?

Jei nenorite tvarkyti savo nuostatų per mūsų interneto svetainėje esančią svetainę, informuojame, kad šiuo metu yra keletas interneto svetainių, skirtų išjungti įvairių paslaugų slapukų saugojimą.

Daugiau informacijos galite rasti šiose interneto svetainėse:

www.allaboutcookies.org

www.youronlinechoices.com/hr

www.aboutads.info/choices

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy

 

Be išvardytų interneto svetainių jums gali būti labai naudingos šios interneto svetainės:

European Interactive Digital Advertising Alliance (EU)

Safari (Desktop)

Internet Advertising Bureau (US)

Safari (Mobile)

Internet Advertising Bureau (EU)

Android Browser

Google Chrome

Opera

Internet Explorer

Opera Mobile

Mozilla Firefox

 

Kiti klausimai

Jei norite susisiekti su mumis dėl šios Politikos arba dėl to, kaip interneto svetainėje naudojama jūsų informacija, kreipkitės į mūsų Duomenų apsaugos pareigūną el. paštu info@naninails.lt arba adresu „NaniNails“, Baška g. 278, 739 01 Baška.

Į viršų

Privatumo politika

Apie šią privatumo politiką

Garantuojame visų jūsų duomenų saugumą.

Pagal 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentą (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Europos Sąjungos oficialusis leidinys L 119, 2016 m. gegužės 4 d., 1 p., toliau – Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas), kuris nuo 2018 m. gegužės 25 d. galioja visose Europos Sąjungos valstybėse narėse, taip pat 2018 m. birželio 30 d. Įstatymą Nr. XIII-1426, kuriuo keičiamas įstatymas Nr. I-1374 (čia pateikiamas tik lietuvių kalba) („Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas“) arba pagal Lietuvos Respublikos ir Europos Sąjungos asmens duomenų apsaugos teisinę bazę ir geriausią Europos praktiką, „NaniNails s.r.o.“, Baška g. 278, pašto kodas 73901, įregistruota Ostravos apygardos teismo tvarkomame įmonių registre, C skyrius, įrašo Nr. 38419, MBO kodas: 29391920 (toliau – „NaniNails“), kaip savo vartotojų, tarnautojų ir klientų asmens duomenų valdytojas, parengė Privatumo politiką.

Šioje Privatumo politikoje (toliau – „Politika“) išaiškinama, kaip „NaniNails“ renka, naudoja ir tvarko jūsų asmens duomenis, esančius interneto svetainėje ir kurie yra prieinami „NaniNails“ jums naudojantis http://www.naninails.lt/.

Privatumo taisyklės grindžiamos šiais asmens duomenų tvarkymo principais: teisėtumo, skaidrumo ir geriausios praktikos, riboto duomenų tvarkymo ir duomenų apimties mažinimo, asmens duomenų tikslumo ir išsamumo, riboto duomenų saugojimo, duomenų vientisumo ir konfidencialumo, atsakomybės, pasitikėjimo ir sąžiningo tvarkymo, galimybės (tvarkymo tikslas), tvarkymo neįvardyta (anonimine) forma.

Privatumo politika taikoma visoms „NaniNails“ siūlomoms paslaugoms. Politikos tikslas – aiškiai ir skaidriai informuoti vartotojus ir (arba) klientus apie jų asmens duomenų tvarkymo procedūras ir teises. Visų pirma, vartotojai ir (arba) klientai gali bet kada prašyti „NaniNails“ pakeisti ar papildyti ir (arba) atnaujinti su jais susijusius duomenis, taip pat prašyti pateikti pareiškimą apie tikslus, kuriais jų duomenys turėtų ar neturėtų būti tvarkomi.

„NaniNails“ įsipareigoja saugoti ir gerbti jūsų privatumą. Atidžiai perskaitykite šią Politiką, kad suprastumėte, kodėl ir kaip renkame jūsų asmeninę informaciją ir kaip ji bus naudojama. Rinkdama asmens duomenis „NaniNails“ veikia kaip „valdytojas“, tai yra subjektas, kuris nustato poreikius ir priemones, kuriomis asmens duomenys tvarkomi.

„NaniNails“ kaip interneto svetainės http://www.naninails.lt/ tiekėja įsipareigoja apsaugoti asmens duomenų privatumą.

Jei jums reikia susisiekti su mumis dėl savo asmeninės informacijos ar šios Politikos, naudokitės šiais kontaktiniais duomenimis:

„NaniNails s.r.o.“

Baška g. 278, 739 01 Baška, Čekija

Įmonės kodas: 29391920, Ostravos apygardos teismas, C skyrius, įrašo Nr. 38419

Su Duomenų apsaugos pareigūnu galite susisiekti el. paštu info@naninails.lt arba adresu „NaniNails“, Baška g. 278, 739 01 Baška.

Kaip ir kada renkame jūsų asmeninę informaciją?

Jūsų asmens duomenis renkame, kai tai būtina jūsų kaip vartotojo arba mūsų verslo poreikiams tenkinti:

a) tvarkome jūsų asmens duomenis, tokius kaip jūsų vardas, pavardė, kontaktinis elektroninis paštas, telefono numeris ir pristatymo adresas;

b) asmens duomenis, nurodomus formoje registruojant vartotojo paskyrą, pateikiant užsakymą ar atliekant rezervaciją internetinėje parduotuvėje (visų pirma vardą ir pavardę, el. pašto adresą, kontaktinį telefono numerį, adresą (gatvė, namo numeris, buto numeris, pašto kodas, miestas, šalis), gyvenamosios vietos / įmonės / buveinės adresą (jei skiriasi nuo pristatymo adreso), banko sąskaitos numerį, o jei klientai nėra užsiregistravę, tokius duomenis, kaip vardas ir pavardė, el. pašto adresas, telefonas ir pristatymo duomenys;

c) asmens duomenis, pateiktus dalyvaujant prizų traukime;

d) kitus duomenis, ypač gautus iš kliento veiklos internete arba „NaniNails“ filialuose, įskaitant duomenis, gautus per internetinę parduotuvę ar kitus ryšio su klientu kanalus, naudojant slapukus ir panašias technologijas;

e) pirkėjas ar mūsų interneto svetainės vartotojas, įvesdamas savo asmens duomenis po registracijos, taip pat įsigydamas prekių sukuria sutartinius santykius, kurie yra pagrindas pirkti norimas prekes ir užsakyti paslaugas interneto svetainėje http://www.naninails.lt/. Pastaruoju atveju jūsų asmens duomenis privalome tvarkyti siekdami įvykdyti sutartį, kurios šalis esate kaip klientas ar vartotojas, arba siekdami duomenų subjekto prašymu imtis veiksmų prieš sudarant sutartį.

„NaniNails“ rekomenduoja visiems klientams ar interneto svetainės vartotojams saugoti savo vartotojo paskyros prisijungimo slaptažodį. Rekomenduojame renkantis slaptažodžio simbolių kombinaciją būtinai naudoti didžiąsias ir mažąsias raides bei skaičius. Naudokite bent aštuonių simbolių slaptažodį. Rekomenduojame reguliariai keisti slaptažodį (ne rečiau kaip kartą per šešis mėnesius).

Jūsų asmens duomenis tvarkome, nes pagal įstatymą privalome atlikti tam tikrus veiksmus, t. y. duomenis privalome tvarkyti siekdami įvykdyti sutartį ar imtis veiksmų prieš sudarydami sutartį arba vadovaudamiesi savo teisėtais interesais, išskyrus atvejus, kai už tokius interesus yra viršesni asmenų interesai arba pagrindinės teisės ir laisvės, kuriems reikalinga asmens duomenų apsauga.

Jei negalime tvarkyti asmens duomenų remdamiesi šiais teisiniais pagrindais, prašome jūsų sutikimo. Jei duomenis tvarkome remdamiesi jūsų sutikimu, jūs turite teisę bet kada atšaukti savo sutikimą. Apie sutikimo atšaukimą būtina informuoti valdytoją el.paštu info@naninails.It arba adresu „NaniNails s.r.o.“, Baška g. 278, 739 01 Baška. Toks atšaukimas neturi įtakos duomenų tvarkymo pagal sutikimą teisėtumui prieš atšaukiant tokį sutikimą.

Pirkimo ir pardavimo sutartis sudaroma remiantis pirkėjo pardavėjui išsiųstu pasiūlymu, kurį jis išsiuntė pardavėjui užpildydamas ir pateikdamas formą per pardavėjo interneto svetainę, kurioje jis išsiuntė pasiūlymą dėl sutarties sudarymo. Sutarties dalykas yra atlygintinas nuosavybės teisių į prekes, kurių pirkėjas pageidauja, perdavimas už pirkimo kainą ir tame užsakyme nurodytomis sąlygomis.

Išsiuntus užsakymą el. pašto adresu, į pardavėjo elektroninę sistemą išsiunčiamas automatiškai sugeneruotas pranešimas apie užsakymo gavimą. Jei reikia, visa papildoma su užsakymu susijusi informacija gali būti siunčiama kliento el. pašto adresu. Pranešime apie užsakymo gavimą yra informacija apie tai, kad pardavėjas gavo užsakymą ir sutiko priimti pasiūlymą sudaryti pirkimo ir pardavimo sutartį.

Pranešime apie užsakymo gavimą pateikiama informacija apie prekių, kurių pardavimas yra pirkimo ir pardavimo sutarties dalykas, pavadinimą ir specifikaciją, informacija apie prekių ir (arba) kitų paslaugų kainą, informacija apie planuojamą prekių pristatymo laiką, vardas ir pavardė, informacija apie prekių pristatymo vietą bei galimą prekių pristatymo į sutartą prekių pirkėjui vietą kainą, sąlygas, būdą ir terminą, informacija apie pardavėją (įmonės pavadinimas, registruotoji buveinė, registracijos numeris įmonių registre ir t. t.), kita būtina informacija. Po to, kai gausite užsakymą, išsiųsime jums el. laišką, kuriame paraginsime įvertinti įsigytus produktus.

Kokius duomenis ir kokiu tikslu renkame tiesiogiai iš jūsų?

Kiekvieną kartą, kai duomenų valdytojas duomenis tvarko tuo tikslu ir ta apimtimi, kurie yra pagrįsti pirkėjo sutikimu arba teisinėmis nuostatomis ir yra nurodomi kaip pirkėjo veiksmų, kuriuos jis atliko internetinėje parduotuvėje arba naudodamasis kitais ryšio su pardavėju kanalais, rezultatas.

Jūsų asmens duomenis renkame siekdami:

  • įvykdyti užsakymą arba užregistruoti jus interneto svetainėje;
  • sudaryti jums sąlygas naudotis interneto svetaine;
  • sudaryti ir vykdyti pirkimo ir pardavimo sutartį bei pristatyti jums užsakytas prekes;
  • bendrauti su vartotojais paskyros valdymo ir klientų aptarnavimo klausimais;
  • juos naudoti verslo ir rinkodaros tikslais, t. y. interneto svetainės vartotojų duomenų bazei tvarkyti ir prekėms bei paslaugoms siūlyti;
  • tobulinti savo paslaugas, įskaitant analizuoti interneto svetainės vartotojų elgesį;
  • vykdyti teisinius duomenų valdytojo įsipareigojimus;
  • susirašinėti su klientais;
  • rinkti duomenis apie naudojimąsi interneto svetaine;
  • rinkti duomenis apie skundus.

Kartais jūsų taip pat prašome suteikti papildomos asmeninės informacijos, pavyzdžiui, duomenis apie įgytą išsilavinimą, gimimo datą, lytį, kontaktinę informaciją, mokėjimo adresą, pristatymo adresą, finansinę informaciją, įskaitant kredito, debeto kortelių ar kitą mokėjimo informaciją, kurią pateikiate pildydami http://www.naninails.lt/ esančias formas.

Kokias teises į privatumą turite?

Atkreipkite dėmesį, kad bet kuriuo metu turite teisę reikalauti „NaniNails“:

 

 
  • suteikti jums prieigą prie jūsų asmens duomenų

Turite teisę iš „NaniNails“ gauti patvirtinimą, kad jūsų asmens duomenys yra tvarkomi, ir tokiu atveju susipažinti su asmens duomenimis. Informacijoje apie prieigą, be kita ko, nurodomi duomenų tvarkymo tikslai, atitinkamų asmens duomenų kategorijos, duomenų gavėjai arba duomenų gavėjų kategorijos, kuriems asmens duomenys buvo arba bus atskleisti. Tačiau tai nėra besąlygiška teisė ir kitų asmenų interesai gali apriboti jūsų prieigos teisę.

Turite teisę gauti tvarkomų asmens duomenų kopiją. Už papildomas kopijas galime imti pagrįstą mokestį atsižvelgdami į patirtas administracines išlaidas.

  • prašyti ištaisyti klaidingus duomenis

Kiekvienas duomenų subjektas turi Europos teisės aktų leidėjo suteiktą teisę reikalauti, kad „NaniNails“ ištaisytų netikslius su juo susijusius asmens duomenis. Atsižvelgiant į duomenų tvarkymo tikslus, turite teisę papildyti neišsamius asmens duomenis, be kita ko, pateikdami papildomą pareiškimą.

  • prašyti ištrinti asmens duomenis

Tam tikromis sąlygomis turite teisę reikalauti, kad mes ištrintume jūsų asmens duomenis, ir tokiu atveju mes privalome juos ištrinti.

Jei mums reikia jūsų asmens duomenų, kad galėtume įvykdyti sutartinius įsipareigojimus jūsų atžvilgiu, „NaniNails“ gali nebegalėti vykdyti tokių sutartinių įsipareigojimų.

Be to, jei jūsų asmens duomenys yra būtini siekiant įvykdyti tam tikras teisines prievoles (pvz., mokestines prievoles), jūsų prašymas gali būti neįvykdytas.

  • apriboti prieigą prie jūsų duomenų (mums ir (arba) trečiosioms šalims) tam tikruose procesuose arba visiškai

Tam tikromis sąlygomis turite teisę reikalauti, kad NANI NAILS apribotų jūsų asmens duomenų tvarkymą. Tokiu atveju atitinkami duomenys bus pažymėti ir gali būti tvarkomi tik tam tikrais tikslais.

  • pateikti skundą dėl to, kaip naudojame jūsų duomenis

Tam tikromis sąlygomis turite teisę bet kuriuo metu nesutikti, kad jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi dėl priežasčių, susijusių su jūsų konkrečia situacija, arba kai asmens duomenys tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais, ir galite prašyti, kad nebetvarkytume jūsų asmens duomenų.

  • prašyti perduoti duomenis kitam duomenų tvarkytojui (teisių perkeliamumas)

Kiekvienas duomenų subjektas turi Europos teisės aktų leidėjo suteiktą teisę gauti su juo susijusius asmens duomenis, kurie buvo pateikti duomenų valdytojui, susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu.

Jei norite sužinoti daugiau arba pasinaudoti viena ar keliomis pirmiau nurodytomis teisėmis, nedvejodami kreipkitės į „NaniNails s.r.o.“ el. paštu info@naninails.It arba adresu „NaniNails s.r.o.“, Baška g. 278, 739 01 Baška.

Jei manote, kad nepaisoma jūsų teisių, turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (VDAI).

Kur saugomi jūsų asmens duomenys?

Apie jus surinktą asmeninę informaciją saugome saugioje aplinkoje. Jūsų asmeninė informacija yra apsaugota nuo neteisėtos bet kurios organizacijos ar asmens prieigos, atskleidimo, naudojimo, keitimo ar sunaikinimo.

Atsižvelgdamas į techninių žinių lygį, įgyvendinimo sąnaudas ir duomenų tvarkymo pobūdį, apimtį, aplinkybes bei tikslus, taip pat į fizinių asmenų teisių ar laisvių pažeidimo pavojų esant skirtingai grėsmės tikimybei ir rimtumui, duomenų valdytojas taiko tinkamas technines ir organizacines asmens duomenų apsaugos priemones.

Nustačius tinkamas apsaugos priemones, surinkti ir tvarkomi asmens duomenys apsaugomi nuo grėsmių ir neleistino atskleidimo, neleistino pašalinimo, tvarkymo pažeidžiant galiojančius įstatymus ir nuo jų pakeitimo, praradimo, sugadinimo ar sunaikinimo.

Surinkti duomenys bus saugomi tik tiek, kiek reikia pirma minėtiems tikslams pasiekti.

Jūsų asmens duomenys nebus saugomi tokia forma, kad būtų galima nustatyti jūsų tapatybę, ilgiau, nei „NaniNails“ pagrįstai mano, jog tai būtina tikslui, dėl kurio jie buvo surinkti ar tvarkomi, pasiekti. „NaniNails“ saugo tam tikrus asmens duomenis laikotarpį, nustatytą įstatyme ar reglamente, pagal kuriuos „NaniNails“ yra įpareigota saugoti duomenis.

Be to, svarbu atkreipti dėmesį į šiuos dalykus: jei pradedamas teisminis, administracinis ar neteisminis procesas, asmens duomenys gali būti saugomi iki tokio proceso pabaigos, įskaitant galimu teisinės gynybos priemonių paskelbimo laikotarpiu.

Ar „NaniNails“ keičiasi duomenimis su trečiosiomis šalimis?

Mums svarbi privatumo apsauga, todėl niekada neteiksime jūsų asmeninės informacijos trečiosioms šalims, išskyrus šioje politikoje aprašytais tikslais. Visada jus informuosime apie duomenų bendrinimą ir perdavimą.

„NaniNails“ bendradarbiauja su kitomis draugijomis. Svarbu pažymėti, kad jūsų asmeninę informaciją galime teikti savo patikimiems partneriams, kurie administruoja mūsų IT sistemą arba teikia paslaugas „NaniNails“ vardu ir sąskaita. Duomenų valdytojas užtikrino tinkamą perduodamų asmens duomenų apsaugą laikydamasis standartinių duomenų apsaugos sąlygų, priimtų vadovaujantis Europos Komisijos sprendimais, ir sudarydamas konfidencialumo susitarimus, atitinkančius BDAR reikalavimus. Kai kuriais atvejais partneriai, teikiantys paslaugas „NaniNails“ vardu, gali tvarkyti jūsų duomenis už Europos Sąjungos ribų. Tokiais atvejais mes dedame visas pastangas, kad užtikrintume tinkamą apsaugos lygį, imdamiesi papildomų saugumo priemonių asmens duomenims apsaugoti.

Jūsų asmens ir kitus duomenis galime patikėti tvarkyti trečiajai šaliai kaip asmeniui, kuris bus laikomas duomenų tvarkytoju.

Jūsų asmens duomenų neteikiame jokiam kitam asmeniui, išskyrus trečiąsias šalis, kurioms pavesta siekti pirmiau nurodytų tikslų. Visų pirma tai yra išoriniai vežėjai ir asmenys, dalyvaujantys pristatant prekes ir galimai teikiant paslaugas. Šiems asmenims jūsų asmens duomenys teikiami tik tiek, kiek būtina prekėms pristatyti arba paslaugai suteikti.

Kiek laiko „NaniNails“ saugos jūsų asmeninę informaciją?

NaniNails nesaugos jūsų asmens duomenų ilgiau nei būtina tikslui, kuriuo naudojami duomenys, pasiekti, išskyrus atvejus, kai teisinės analizės tikslais juos reikia saugoti ilgiau (pavyzdžiui, duomenis, susijusius su vienašališku sutarčių nutraukimu ir vartotojų skundais, saugosime vienerius metus, duomenis, susijusius su jūsų teisių į privatumą įgyvendinimu, saugosime visą laiką, su priziniais žaidimais susijusią informaciją saugosime penkerius metus, o paskyros informaciją saugosime vienuolika metų).

Jei sutikote, kad būtų tvarkomi tam tikri asmens duomenys, jie bus tvarkomi iki sutikimo atšaukimo.

Daugiau informacijos apie duomenų saugojimo terminus galite sužinoti susisiekę su mūsų Duomenų apsaugos pareigūnu.

Kam naudosime jūsų duomenis?

Jūsų asmens duomenis tvarkome, kai tai būtina pirkimo ir pardavimo sutarčiai sudaryti ir iš jos kylančioms teisėms bei įsipareigojimams įvykdyti, rinkodaros tikslais ir siekdami patobulinti savo verslą ir jūsų kaip naudotojo patirtį (pvz., kai perkate arba užsakote iš mūsų produktus ir (arba) paslaugas, registruojatės, kreipiatės į mūsų klientų aptarnavimo tarnybą, taip pat svetainės vartotojų duomenų bazei tvarkyti, prekėms ir paslaugoms siūlyti ir paslaugų teikimui gerinti ir kt.).

Tikslai, kuriais naudojame jūsų duomenis, yra aprašyti šioje politikoje, ir jei jūsų duomenys bus tvarkomi kitais (naujais) tikslais, prieš tai būsite apie tai informuoti.

Slapukai

Siekdama prižiūrėti interneto svetainę ir užtikrinti, kad jos funkcijos būtų tinkamo lygio, „NaniNails“ naudoja technologiją, vadinamą slapukais.

Slapukai yra maži failai, kuriuos siunčiame į jūsų kompiuterį ir kuriuos vėliau galime pasiekti. Jie gali būti laikini arba nuolatiniai. Dėl slapukų galite lengvai naršyti mūsų interneto svetainėje. Slapukai mums parodo, kas domina jus ir kitus mūsų interneto svetainės lankytojus, ir padeda mums ją tobulinti.

Daugiau apie slapukus skaitykite slapukų politikoje.

Kitos interneto svetainės

Ši Privatumo politika taikoma tik „NaniNails“ iš vartotojų (duomenų subjektų) surinktų duomenų naudojimui. Kitos interneto svetainės, kurias galima pasiekti per interneto svetainę http://www.naninails.lt/, parengė savo konfidencialumo ir duomenų rinkimo pareiškimus bei jų naudojimo ir skelbimo būdus.

„NaniNails“ neatsako už trečiųjų šalių veiklos būdus ir sąlygas.

„NaniNails“ renka ir tvarko asmens duomenis per vartotojų sąveiką socialiniuose tinkluose, pvz., „Facebook“ ir „Instagram“, ir teikdama „Google“ paslaugas (pvz., „Youtube“). „NaniNails“ arba „NaniNails“ paskirti atsakingi asmenys turi prieigą prie pranešimų ir (arba) įrašų minėtuose socialiniuose tinkluose, tačiau per juos surinktų asmens duomenų, ypač esančių pranešimuose, „NaniNails“ nesaugo ir papildomai netvarko, išskyrus šioje Politikoje nurodytais tikslais.

„NaniNails“ naudoja verslo profilį naudodamasi „Facebook“, „Instagram“ ir „Google“ paslaugomis (pvz., „Youtube“), ir jūs galite susipažinti su jų Privatumo politika arba konfidencialumo pareiškimais, taip pat su tuo, kaip jie naudoja jūsų asmeninę informaciją adresu:

FACEBOOK ONLINE

https://www.facebook.com/policy.php

INSTAGRAM ONLINE

https://help.instagram.com/519522125107875

GOOGLE ONLINE

https://policies.google.com/privacy?hl=en-US

Jei turite klausimų dėl „Facebook“ ir (arba) „Instagram“ renkamų ir tvarkomų duomenų bei naudojimosi „Google“ paslaugomis arba jei norite pasinaudoti bet kuria Bendrajame duomenų apsaugos reglamente garantuojama teise, kreipkitės į:

FACEBOOK:

Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Airija 

Duomenų apsaugos pareigūno kontaktai:

https://lt-lt.facebook.com/policy.php

https://www.facebook.com/help/contact/540977946302970

Jei nesate patenkinti tuo, kaip renkami ir tvarkomi jūsų asmens duomenys, galite kreiptis į pagrindinę „Facebook“ priežiūros instituciją, Airijos duomenų apsaugos komisarą arba Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją (VDAI).

 

INSTAGRAM:

Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Airija 

Duomenų apsaugos pareigūno kontaktai:

https://lt-lt.facebook.com/policy.php

https://www.facebook.com/help/contact/540977946302970

Jei nesate patenkinti tuo, kaip renkami ir tvarkomi jūsų asmens duomenys, galite kreiptis į pagrindinę „Facebook“ priežiūros instituciją, Airijos duomenų apsaugos komisarą arba Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją (VDAI).

 

GOOGLE:

1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 Jungtinės Amerikos Valstijos

Duomenų apsaugos pareigūno kontaktai:

 https://support.google.com/policies/contact/general_privacy_form

Jei nesate patenkinti tuo, kaip renkami ir tvarkomi jūsų asmens duomenys, galite susisiekti su vadovaujančia „Google“ priežiūros institucija arba Valstybine duomenų apsaugos inspekcija (VDAI).

Pakeistos Privatumo politikos įsigaliojimas

Šios taisyklės įsigalioja jas paskelbus interneto svetainėje.

Ateityje duomenų valdytojas gali keisti šias Taisykles, ypač dėl šių svarbių priežasčių: taikomų teisės aktų, ypač asmens duomenų apsaugos ir kitų teisės aktų, reglamentuojančių paslaugų teikimą elektroniniu būdu, taip pat vartotojų apsaugos ir interneto svetainės funkcionalumo plėtros, pasikeitimų.

Kiekvieną kartą, kai Taisyklės bus pakeistos, duomenų valdytojas informaciją apie tai paskelbs parduotuvės interneto svetainėje http://www.naninails.lt/. Po kiekvieno pakeitimo valdytojas paskelbs naują Politikos versiją su nauja data.

Į viršų

Siuntų sekimas

Siuntos siunčiamos per Lietuvos paštą, Venipak arba Omniva. Norėdami sekti savo siuntą, spustelėkite vieną iš toliau pateiktų nuorodų, priklausomai nuo to, kurią siuntų bendrovę pasirinkote.

Lietuvos paštas

Omniva

Venipak

Į viršų

Greitas keitimas ir pratęsta garantija

Greito keitimo paslaugos sąlygos

Naudodamiesi greito keitimo paslauga nekokybiškas prekes pasikeiskite į naujas arba tinkamas. Tinkama prekė yra tokia prekė, kuri tinkama naudoti atsižvelgiant į funkcionalumą, nusidėvėjimą ir bendrą būklę.

Greito keitimo paslauga teikiama pasirinktiems produktams ir užtikrina, kad nekokybiška prekė bus pakeista nedelsiant.

Greito keitimo paslauga galioja visą prekės garantijos laikotarpį, t. y. 24 mėnesius. Suteikus greito keitimo paslaugą, prekei lieka galioti ankstesnės nekokybiškos prekės garantija ir ji nėra pratęsiama.

Pasinaudojus skubaus keitimo paslauga, ši paslauga tampa nebegaliojanti ir jos galiojimas nebepratęsiamas.

Greito keitimo paslauga netaikoma prekėms, kurios yra mechaniškai pažeistos.

Greito keitimo paslaugos kaina yra 15 % prekės kainos.

 

Pratęstos garantijos paslaugos sąlygos

Pratęstos garantijos paslauga pratęsia 24 mėnesių garantiją dar vieneriems metams. Įsigijus šią paslaugą jums bus suteikta 3 metų (36 mėnesių) prekės garantija.

Pratęstos garantijos paslauga suteikiama pasirinktoms prekėms ir prailgina garantiją vieneriems metams.

Galiojant pratęstai garantijai, prekę sutaisysime arba pakeisime į naują nemokamai. Jei prekės negalima pataisyti ir sandėlyje tokios prekės nėra, klientui bus pasiūlyta kita panaši ar geresnių parametrų prekė.

Mechaniškai pažeistoms prekėms pratęstos garantijos paslauga netaikoma.

Pratęstos garantijos paslaugos kaina yra 15 % prekės kainos.

 

Šios paslaugų sąlygos įsigaliojo ir galioja nuo 2017-08-18.

Į viršų

Nuolaidų pasiūlymų sąlygos

Nuolaidos galioja internetinėje parduotuvėje NaniNails, o pateikus lojalumo kortelę, ir fizinėse NaniNails parduotuvėse. Nuolaidos galioja tik tam tikrą laikotarpį arba tol, kol bus išparduotos visos akcijai skirtos prekės. Negalioja prekėms 4030-SX2 ir dovanų kuponams. Nuolaida galioja tik toje šalyje, kurioje ji yra reklamuojama.

Visos kainos nurodytos įskaitant PVM. Negalima naudoti kelių nuolaidų kodų kartu. Unikalų nuolaidos kodą pirkinių krepšelyje galite panaudoti tik kartą. Prieš patvirtindami užsakymą, įsitikinkite, kad pirkinių krepšelyje yra pasirinktos prekės ir įvestas nuolaidos kodas. Kitu atveju nuolaida nebus pritaikyta. Pasiliekame teisę bet kada pakeisti arba atšaukti siūlomą nuolaidą.

Į viršų
arrow car cart clock hat letters menu kocka_7 kocka_11 kocka_3 nani3 kocka_6 kocka_8 kocka_5 nani5 kocka_2 kocka_10 kocka_vanoce_10 kocka_2 kocka_1 kocka_12 kocka_4 person search star